Descopera ultimele tendinte in ceea ce priveste culorile baii

De la piersica la lavanda la turcoaz, va prezentam in acest articol cele mai tari culori, tendinte si palete de culori pentru camera de baie.
Descopera ultimele tendinte in ceea ce priveste culorile baii

    Noua tendinta pentru bai este cat mai multa culoare, desi baia era preferata a fi simplista in ceea ce priveste paleta de culori folosita. Inca mai putem vedea mult alb, dar chiar si cele folosite de multe ori au accente stralucitoare.
   
    Nuantele neutre, cum ar fi cremul si bejul au fost mult timp alegerile populare in ceea ce priveste culoarea baii, deoarece acestea se potrivesc cu usurinta in orice design. Dar aceste culori sigure sunt lasate in urma pentru o paleta mai indrazneata, ce creaza un spatiu vesel si distractiv. Se pot folosi pasteluri luminoase cu prezenta - levantica, turcoaz si piersica vibranta.

    In timp ce "indraznet" poate fi frumos, nu este pentru toata lumea. Culoarea este esentiala in crearea a diverse stari, asa ca se pot crea o serie de palete pentru o mare varietate de stiluri de viata. Culoarea reprezinta reinventarea modalitatilor de combinare a culorilor, astfel incat sa obtii un aspect vitalizant si curat, fara a abandona nuantele care se potrivesc cel mai bine cu gustul tau personal.

    O paleta de culori este deosebit de potrivita pentru o baie ce emana relaxare. In functie de proprietatile apei, se folosesc nuante de albastru si aqua, evidentiate de o licarire de verde efervescent ce se intalneste la plantele din apa, indigo si violet. Sideful si nuantele nisipoase ale malului marii, aduc un echilibru frumos.

Un dram de culoare


    Daca nu doresti culoare peste tot in baie, incearca sa adaugi doze mici, in culori vesele, cum ar fi galbenul insorit sau rosul aprins, care sunt inspirate de baile pentru copiii. Robinetele din material plastic ori email sau corpuri de iluminat cu forme geometrice sunt doua solutii indraznete care pot oferi baii un aspect unic.

Culoare in camera de baie

    Cei carora le place sa schimbe culorile in mod frecvent, de exemplu, dupa anotimpuri, trebuie sa ia in considerare rotirea accesoriilor. Poti, cu usurinta, sa adaugi un dram de culoare cu prosoapele, covoarele si alte accesorii. Incearca culori cum ar fi albastrul safir si verde pentru primavara si culori de plaja mai luminoase cum ar fi flamingo roz pentru vara. Cu toamna vin nuante calde de maro, in timp ce culorile iernii includ rosu si maro cu un ton de roz.

    Accesoriile vin in asortisment cu texturi pline de viata, inclusiv culori metalice, de aur, verde si zmeura. In ceea ce priveste placile de faianta si gresie acestea sunt preferate in nunate de sidef care se schimba odata cu lumina. Chiar si placile albe sunt proiectate sa dea nuante de turcoaz, piersic sau levantica.

Culori ce raman in trend


    Desi vom vedea tot mai multa culoare in baie, anumite tendinte se aplica in continuare. Vrei culori ce-ti magulesc pielea - orice ai pune pe perete va fi culoarea reflectata in umbre. O baie verde sau galbena te face sa pari mai batran. Daca iti aplici machiajul intr-o baie galbena vei observa ca tonul pielii este distorsionat. Majoritatea tonurilor de piele sunt roz, asa ca poti apela la tonurile calde - cum ar fi culoarea piersicii si a trandafirului - si sa creezi umbre calde.

Amenajarea baii

    Nu exclude aceste culori din alegerile tale. Unii oameni vor dori intotdeauna o baie albastra - verde, levantica albastra ce iti induce o stare de relaxare si calm. In cele din urma, alegerea ta de culori se reduce la asteptarile tale a ceea ce doresti in camera care se potriveste cu nivelul tau de confort.
 
 Design interior pentru baie