Design de cuier inedit!

Oriunde ti-ai agata palaria sau haina stii ca esti acasa. Totusi, nicio casa moderna nu este completa fara un cuier ce-ti poate fura privirea avand in vedere multitudinea de modele existente.

Design de cuier inedit!
 

    Daca tu crezi ca un cuier este prea rigid si sta in calea nevoii tale de creativitate, atunci de ce sa nu iti construiesti unul asa cum vrei. Aceste cuiere vin in ansambluri modulare si depinde de tine felul cum vor fi asezate de-a lungul holului. Intinde-le in jurul mobilierului deja existent, a picturilor, poti chiar scrie ceva - decizia ta. 


Cuiere formate din ansambluri modulare

    Jumatate inspirat din Vestul Salbatic si jumatate din trucul indian cu sfoara, Cuierul Lasou este o adevarata opera de arta care va transforma holul tau intr-unul inedit. Cuierul este confectionat din otel si sfoara din poliester, formand un lasou ce pluteste in aer cat se poate de real.

Cuierul sub forma de lasou

    Acest cuier este cat se poate de infricosator avand in vedere ca in loc de carlige este format din picioruse si manute de copilas. Acest cuier pare ca este nerabdator sa iti agati haina, de aceea manutele se intind spre tine ca si cum ar vrea sa-ti smulga haina din mana. Aceasta nu este o piesa de mobilier pe care sa o atingi cu lumina stinsa, doar daca ai o dispozitie linistita.

Cuier inedit

    Se pare ca exista cate un cuier de haine pentru fiecare profesie. Pentru gradinar, cuierul Toamna Tarzie furnizeaza o siguranta familiara, fara a exista riscul de a calca la capatul nepotrivit. Scriitorii sunt obligati sa ia notite cu ajutorul acestui creion-cuier enorm. Pentru aceia cu inclinatii spre sofat, acest cuier va fi pe placul lor.
 
 Cuier in conformitate cu profesia pe care o ai