Design de mobila futuristic

Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Design de mobila futuristic
 

Canapele si mese de cafea din piese lego


    Gandirea in viitor implica uneori sa ajungi inapoi in trecut - asa cum aceste piese de mobilier o demonstreaza atat de bine. Acestea sunt, practic piese Lego, de dimensiuni foarte mari bineinteles, care pot fi asamblate pentru a realiza canapele, mese de cafea, orice fel de mobilier de care aveti nevoie. Totusi, nu este atat de simplu, deoarece blocurile Lego trebuie sa fie transportate de la producator, din Franta, iar costul unei singure piese variaza intre 20 dolari si 55 dolari.

Canapele si mese de cafea din piese lego

Biroul ce se roteste


    In zile noastre, birourile din locuinte si oficiile arata, adesea, din ce in ce mai mult ca o locuinta. Unele lucruri nu se schimba niciodata, totusi, asa cum este acest birou la care sa-ti faci treaba. Clasicul birou ce se roteste a evoluat in ceea ce firma de design poloneza Mebelux il numeste unghiular - un termen impropriu pentru ca este orice altceva decat asta!

Biroul ce se roteste

Fotoliul ce te relaxeaza


    Sezlongul fantoma de Cedri Martini este tocmai ceea ce avem nevoie pentru a calma spiritul; stilul sau organic este si foarte atragator. Realizat din fibra de sticla si afiseaza un finisaj ce orice Corvette l-ar invidia, Sezlongul Fantoma Martini asteapta pe cei agitati si tensionati de zilele lucratoare lungi si stresante.
 
 Fotoliul ce te relaxeaza