Usa de interior in stil contemporan

Usa de interior in stil contemporan

    In graba de a renova casa visurilor noastre cu design-uri moderne creative,  vom uita, cu siguranta, cum  iesim si cum intram in locuinta noastra. Daca te gandesti ca usile moderne reprezinta o chestiune de gandire conventionala, deschisa si inchisa, aceste exemple ar trebui sa-ti contureze o idee despre usile inteligente.
 

Usa ce poate fi si  masa de ping pong


Usa ce poate fi si  masa de ping pong

    Daca a fost vreodata o usa perfecta pentru salile de curs ale studentilor universitari, atunci ati gasit-o. Odata inchisa, sectiunea mediana a usii Ping Pong se leagana in jos in, probabil, cea mai buna usa pe care o veti avea (mai ales daca vecinului tau ii place ping pong).
 

Usa conceputa in forma corpului uman

 
Usa conceputa in forma corpului uman

    In viitor, toate usile se vor plia automat in timp ce ne apropiem de ele (asa cum am vazut in Star Trek si cine suntem noi sa ii contrazicem?). Cu toate acestea, iata o usa care se muleaza dupa forma corpului in timp ce treci prin ea. Usa culisanta este o placere a multimii si ridica la fileu intrebarea : oare avem nevoie ca usile naostre sa fie intr-adevar mult mai mari decat suntem noi?

Usa ce transforma energia electrica intr-o sursa de alimentare


 Usa ce transforma energia electrica intr-o sursa de alimentare

    Fratii Wachowski au avut dreptate - fiintele umane sunt surse de energie. Desi pare o modalitate ciudata de a genera energia electrica, energia cinetica din interior ce impinge o usa deschisa poate fi deviata in potential, adica in incarcarea unei baterii sau transformarea energiei electrice intr-o sursa de alimentare. Acesta este principiul din spatele acestor usi - si acum, aceasta idee a devenit realitate.