Design interior: proiectarea este acum pentru toata lumea!

Lumea virtuala este o fereastra ce reda ceea ce poate realiza potentialul uman. In epoca in care lumea cablurilor si perifericelor ne sprijina in orice altceva, nu exista absolut nici un motiv pentru care designerii si persoanele fizice nu pot apela la ajutorul tehnologiilor pentru a decora casa aproape de perfectiune. Introducerea CAD (Computer Aided Design) a modificat modul in care arta design-ului este abordata. De la profesionisti de top la amatori entuziasti, toata lumea are sanse egale de a profita de aceasta caracteristica unica.

Design interior Proiectarea este acum pentru toata lumea!
 

Decoruri uimitoare


    Acesta este, de departe, cel mai mare avantaj pe care proiectarea in lume virtuala o ofera. Este de un milion de ori mai usor decat a proiecta sidesena pe hartie. Acest lucru asigura faptul ca nu este nevoie sa fi instruit pentru a crea idei de decor si design interior tu insuti. Tot ce ai nevoie sa stii este modul de utilizare CAD. Acest lucru face ca acest concept sa fie o optiune foarte atractiva, chiar si pentru cei care nu ar putea desena o linie dreapta.

Conversia gandurilor in design


    Inainte de aparitia design-ului de interior virtual, fie trebuie sa fi foarte bun cu masuratorile si schitele, fie ar fi trebuit sa fi foarte bine instruit pentru a transfera un design frumos din minte, pe hartie. Problema cu acest lucru a fost faptul ca atat clientii, cat si designerii, aveau puncte de vedere diferite in ceea ce priveste modul in care ar fi aratat design-ul final. Acum, problema este eliminata astfel incat fiecare utilizator poate traduce gandurile in desene solide cu doar un click de mouse!

 Proiectare 3D de design interior

 

Eliminarea erorilor potentiale


    Cel mai adesea incepem sa ne gandim ca design-ul realizat este perfect, dar apoi trebuie sa facem fata noilor provocari neprevazute. Prin utilizarea prototipurilor virtuale, se pot elimina astfel de erori sau le pot mentine la un minim absolut. Se pot sterge proiectele, se poate incepe din nou de la baza sau se poate realiza din nou cu noi idei de cate ori doriti, fara a cheltui un singur ban.

Salveaza bani, timp, munca si mult mai mult


    Acest lucru este auto-explicativ. Daca stii exact ceea ce primesti si poti vedea pe un ecran cum va arata casa ta in final, planificarea este mult mai usoara. Poti incerca un milion de desene si modele in lumea virtuala, in concordanta cu cel ce-ti place in lumea reala. Cel mai important este faptul ca poti dormi linistit noaptea, nefiind ingrijorat de "cum ar arata design-ul interior al casei mele".

Importa fotografii, creaza optiuni personalizate si primeste estimari de cost


    Poti importa fotografii ale camerei existente, re-decorarea lucrurilor existente in modul in care doresti sa experimentezi si verifica mai intai de toate inainte de a scoate mobilierul din casa. Poti chiar sa creezi optiuni personalizate si sa obtii estimari ale costului pentru re-decorarea in caz de aplicatiilor CAD sofisticate. Depinde doar de ceea ce ai nevoie.

    Nu exista absolut nici o indoiala ca amenajarile interioare virtuale au reinventat lumea proiectarii si a decorarii. Aceasta a facut legatura intre decalajul dintre realitate si idei oferind o modalitate usoara de a concepe propriile lucruri. Avand in vedere ca in aceasta lume nu exista niciodata o solutie finala, poti cauta mereu ceva mai bun!