Tejghele si suprafete pentru casa

Tejghele si suprafete pentru casa

    Granitul este rezistent, dar mai ales estetic, de aceea acest material este folosit foarte mult ca si suprafata in bucatarie de exemplu. Totusi, exista materiale de imbracat suprafetele mult mai interesante, inovatoare si unice, care te scapa de un aspect interior monoton. De la aluminiul sclipitor reciclat, la iarba de mare inglobata in rasina, va prezentam cateva idei de design si materiale ale unor suprafete frumoase si creative din interiorul casei.
 

Corian Missoni - Suprafete inspirate

 

Tejghea de bucatarieCada de baie din material unic

   
 
Aceasta este o linie de materiale solide pentru suprafate, cu un design modern inspirat de catre casa de moda italiana Missoni in seria de desene si modele "CORIAN® iubeste MISSONI". Dezvaluita la showroom-ul Corian Design din Milano, in 2008, aceasta serie este caracterizata de distractie, explozii de culori, dungile si modelele ce sunt marci inregistrate ale Missoni.
 
 
 Scaune si masute pentru bar
 

Tejghele reciclate realizate din materiale post-industriale


    Ce faci cu gramezile gigantice de resturi de aluminiu post-industriale? Le poti transforma in materiale de imbracat suprafete frumoase si ecologice.  Alkemi transforma acest material rezidual, care de obicei arde cu un fum greu poluant atunci cand este expus la reciclarea aluminiului conventionala, intr-o suprafata dura, disponibila intr-o gama larga de culori si finisaje.

Tejghele reciclate realizate din materiale post-industriale

Cremene - Material pentru suprafete

   
    Cremenea este un material pentru suprafete ce are aspectul de piatra naturala, dar este plana si neteda, ceea ce il face mult mai usor de curatat si mai durabil. Acesta "Piatra de rau" cu aspect natural poate fi folosita pentru tejghele, bazine, mobilier si obiecte sanitare.
 
 Cremene - Material pentru suprafete