Functionalitate si design in camera de baie

Acesta este sezonul in care apreciezi cu adevarat o desfatare intr-o cada cu vapori de apa calda dupa ce ai intampinat frigul de afara. Pentru o relaxare totala, exista o serie de creatii, elegante si noi modalitati de a face baie sau dus asa cum sunt exemplele pe care vi le vom prezenta in continuare.

 
Functionalitate si design in camera de baie
 

Cada de baie Ladybird


    Aceasta cada numita "Doamna Pasare" (Ladybird) imprumuta functionalitatea altor mobiliere de uz casnic. In coltul bucatariei, aceasta va functiona bine ca o chiuveta lucioasa modernistica, pana cand vrei sa faci o baie - punct in care ridici topul chiuvetei, o umpli cu apa fierbinte si intri in acest dispozitiv de relaxare.

Cada de baie Ladybird
 

Cada de baie din piatra


    Sub stilul rustic atragator, corpul cazii din piatra este realizat dintr-o serie de pietricele tinute intr-o matrice, suprafata careia a fost finisata cu un polizor ce ii da stralucirea marmurei. Partile laterale din sticla adauga mai mult stil si eleganta. (o versiune de jacuzzi ar fi probabil,   perfect).

Cada de baie din piatra

Cabine de dus interconectate


    Exista design-uri de dus atragatoare, dar si functionale. Vorbim in principal de aceste obiecte sanitare formate din cabine de dus duble, interconectate, in care intr-un se afla dusul cu sistemul de hirdromasaj, iar celalalt reprezinta sauna. Se incadreaza perfect in traditia clasica Romana de curatare: transpiratia iese prin porii pielii, iar corpul va fi apoi exfoliat cu scrub sau uleiuri speciale inainte de a intra in cealalta cabina, cabina de dus, in care te cureti si te inviorezi.

Cabine de dus interconectate

Cada de baie sub forma de toaleta


 In cele din urma, iata o cada cu linii curbe sau, ce se aseamana intr-o anumita anumita masura, cu tronul din baia voastra.  Cu toate acestea, cu siguranta vom scoate palaria jos datorita ingeniozitatii celor ce au conceput acest design. Posibilitatile - cum ar fi acest dus - sunt infinite.
 
 Cada de baie sub forma de toaleta