Interioare radicale in design-ul de camera

Interioare radicale in design-ul de camera

    Se spune ca este o linie subtire intre creativitate si nebunie si cu cat sunt mai creativi designerii, cu ata creatiile lor devin mai nebunesti. Aceste interioare nebunesti si design-uri radicale, arata ceea ce se intampla atunci cand desiner-ul se muta dincolo de fundament, doar mental.
 

Camera de hotel uimitoare


Camera de hotel uimitoare

    Turistii din Berlin vorbesc cu entuziasm despre viata de noapte salbatica si nebuneasca a fostului oras divizat. In timp ce cluberii de noapte pot umple cu usurinta cluburile, un sejur la Propeller Island City Lodge le ofera o doza solida de nebunie.

Design interior unic

    Fiecare dintre cele 45 camere ale hotelului este proiectata de Lars Stroschen si decorata intr-o tema diferita, variind de la pasnic si visator la  bizar si de cosmar. Sa luam ca exemplu, camera Simbol. Peretii, pardoseala, tavanul, chiar si mobila din dormitor, au fost decorate cu 300 de simboluri luate din imaginatia incontestabil ciudata a lui Stroschen.

Casa Nautilus


Casa Nautilus

    In proiectarea casei Nautilus, arhitectul mexican Javier Senosiain, pare sa-l fi canalizat pe Lewis Carroll, dupa ingerarea unui acid deosebit de periculos.

Proiectarea Casei Nautilus

    Pe de alta parte, si spre deosebire de cele mai multe scheme induse de consumul de droguri, Casa Nautilus este pe deplin functionala atat in interior, cat si in exterior, desi doar o familie disfunctionala ar putea locui in ea. Geniul lui Senosian se schimba intr-un angrenaj frumos, atunci cand vizitatorii intra in casa.

Interior Casa Nautilus

Camera sub forma de pestera


Camera sub forma de pestera

    Daca cartea din 1973 a lui Barbara D'Arcy, Cartea Bloomingdale a Decorarii casei este a fi reala, toti ar trebui sa traim in pesteri decorate elegant. Se pare, ca numai Bin Laden traieste astfel.