Masa ce functioneaza pe baza energiei solare

Energia solara a luat cu asalt lumea, iar in zile noastre este usor sa gasesti incarcatoare, lumini si genti de laptop alimentate cu energie solara. Asa ca, a fost doar o chestiune de timp pana cand cineva a venit cu ideea mesei de lucru incarcate cu energie solara.

Masa ce functioneaza pe baza energiei solare
 

    Daca te gandesti la asta - ce loc mai bun exista pentru a-ti incarca dispozitivele cu energie regenerabila decat masa ta de lucru. Masa, SOLO Lounge, realizata de catre Intelligent Forms, este o masa de exterior luciosa si chic, care nu numai ca arata fantastic, dar vine cu o suprafata realizata din panouri solare cu scopul de a alimenta toate aparatele electronice din casa.

Masa de exterior luciosa si chic

    Masa SOLO Lounge este realizata din otel inoxidabil, atat pentru carcasa mesei, cat si pentru picioare, si din sticla temperata pentru partea de sus a mesei.

    Panourile sandwich din sticla temperata, celule solare pe baza de siliciu, transforma energia de la Soare in 73 de kilowati de energie verde pe an. Masa vine cu o varietate de caracteristici si functii, inclusiv un dispozitiv USB, bricheta si 3 prize electrice pentru alimentarea tuturor obiectelor electronice.

 celule solare pe baza de siliciu

     In timpul noptii, LED-urile interne integrate in masa dau o stralucire frumoasa.