Obiecte sanitare: Unele dintre cele mai interesante toalete

Intrebati fiind sa listam piesele de mobilier esentiale din jurul casei, nu sunt multi oameni care ar include toaletele. Cu toate acestea, acei oameni si-ar da seama de importanta acestui obiect sanitar intr-un timp foarte scurt. Cel mai modest loc din casa este, de asemenea, si cel mai vital. Din acest motiv, ramanem uimiti de ingeniozitate si creativitatea toaletelor moderne, avand in vedere evolutia lor, de la inceputuri pana in prezent. Prin urmare, toaletele au traversat un drum lung de-a lungul istoriei pentru ca astazi sa ne bucuram de functionalitatea lor simplu de utilizat.


Obiecte sanitare: Unele dintre cele mai interesante toalete
 

Toaleta publica transparenta


    Unele design-uri de toalete publice ar putea sa se incadreze si in interior, undeva in viitorul apropiat. Acest design realizat de Monica Bonvicini foloseste sticla pentru a crea iluzia de a va face nevoile in fata intregii lumi. Daca uiti de sentimentul ca cineva te poate vedea cu pantalonii in jurul gleznelor, atunci aceasta toaleta este o modalitate fascinanta (si profund ciudata) de a privi lumea in miscare.

Toaleta publica transparenta

Toaleta publica ce se ridica din subteran

 

 Toaleta ce se ridica din subteran prin introducerea de fise in slot

    Dar, in cazul in care comoditatea publica este vazuta ca un inconvenient, de ce nu fie ascunsa? Aceste doua toalete accepta provocarea de a folosi axa y pentru a ascunde toate pacatele. Toaleta este stocata in subteran, asa incat tot ce se poate vedea este sculptura scenica a acoperisului sau - dar introdu o moneda (1 yuan, in acest caz) in slot si toaleta va aparea. Presupunem ca aceasta nu se va scufunda din nou in timp ce este ocupata.
 
Toaleta publica ce se ridica din subteran

Toaleta sub forma de banca


    Daca doriti ca toaleta sa fie ascunsa in prorpria casa, aveti aceasta optiune de toaleta cu aspect clasic. Aceasta toaleta sub forma de banca are un dublu rol, acela de masuta eleganta, datorita acestor panouri din lemn si de WC. Insa toaleta costa peste $ 11,000.
 
 Toaleta sub forma de banca