Podeaua casei tale

Podeaua casei tale

    Ce ai zice de o podea care iti poate spune varsta, sexul si greutatea sau sa iti ofere ore de divertisment, toate acestea ar putea suna ca lucruridintr-un film SF, dar crezi sau nu, aceste podele chiar exista cu adevarat. Mergand dincolo de lemnul foarte placut ca aspect, de gresie si covor va prezentam in continuare cateva creatii de podele si materiale ce variaza de la panouri ultra-moderne pana la parchet multicolor. Ele sunt personalizabile, unice si surprinzatore.
 

Podeaua din plastic ca desen de suprafata


Podeaua din plastic ca desen de suprafata

    Designer-ul Olle Hemmendorff nu a fost prea multumit cu pardoselile din lemn, in apartamentul lui, asa ca a decis sa le acopere cu un film subtire de plastic alb. Fara un plan preliminar sau chiar schite, Olle a luat un marker negru permanent si a facut cateva desene pe suprafata din plastic, incepand de la etaj si a continuat pana cand a acoperit intreaga suprafata, cu desene sub forma de scanduri din lemn, flori si chiar un aligator.

Paneluri lucitoare


Paneluri lucitoare

    Podeaua "ResoFloor" de Lars Contzen este o suprafata super-rezistenta, lucioasa, realizata din placi de fibra comprimate, aceste panouri sunt rezistente la frecare, zgaraieturi si au un design grafic contemporan.

Podea din beton


Podea din beton

    Betonul este rece, tare si, in general, nu foarte atractiv. Dar cu un pic de vopsea, el isi poate transforma aspectul intr-unul cald, si va trebui sa te uiti de doua ori pentru a vedea ca nu e gresie. "Mozaicurile" intercalate, cu design-uri florale si alte desene sau modele pot fi aplicate pe beton pentru a-i da un aspect de nerecunoscut.

Podele din perne cu fermuar


Podele din perne cu fermuar

    Daca ti-ai dorit vreodata o suprafata moale, confortabila, care se poate transforma instantaneu de la un obiect conceput pentru podea intr-unul special realizat pentru sezut, acest set de perne configurabile se incadreaza in ceea ce cauti. Atunci cand este sprijit de perete se transforma intr-o canapea sau poate fi folosita ca si o saltea modulara. Pernele sunt legate impreuna, practic in orice fel de configuratie la care te gandesti, prin urmare este ultra-personalizabila.