Radiatoarele in design-ul interior

Radiatoarele in design-ul interior
 
    Radiatoarele par concepute pentru fundal. Ele liniaza peretii si proportioneaza colturile, insa toata lumea le trece cu vederea, pentru ca, la urma urmei acestea sunt doar radiatoare.
    Dar chiar si aceasta colectie aparent modesta de supape si tevi poate deveni panza oricarui designer urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple despre cum ar putea radiatorul tau sa arate cu adevarat modern si sa se integreze in orice design de interior.
 

Radiatorul Pat si radiatorul "Stai si relaxeaza-te"

 

 Incalzirea casei cu radiatoare

    Animale iubesc radiatoarele si se simt foarte confortabil (ca si pisica din imagine). Exista doua modalitati de a raspunde acestei provocari - de proiectare a unui mod in care animalele sa se simta confortabil aproape de caldura sau sa se conceapa un nou design pentru radiator. Fedora contine o un cos de pasla - perfect pentru incalzirea picioarelor tale, daca pisica nu a avut timp sa iti fure locul.

Soba Ray

 
Soba si radiator

    Cine nu s-a intrebat daca se poate gati un ou pe radiator? Radiatoarele nu prajesc bine mancarea - dar in cazul acustui radiator acest lucru se poate, deoarece acesta indeplineste si functionalitatea unui cuptor. Acest radiator extrem de eficient va gati mancarea si pe deasupra va incalzi incaperea in care este amplasat, incetosand limita intre bucatarie si sufragerie intr-un mod minunat.

Radiatorul Go

 


    Radiatorul ce-l poti lua la drum
 
      Si daca este frig afara si te gandesti ca ar fi atat de bine daca ai avea un raditor care sa mearga si sa te incalzeazca oriunde si oricand, iata ca ai gasit solutia cu acest radiator. Acest radiator de drum este un cadru de metal ce contine pernute realizate din blocuri de aluminiu. Atunci cand parasiti camera, puteti lua un astfel de bloc pentru a va tine de cald, exact ca o sticla cu apa calda.