Placi ecologice pentru pereti

Aceste placi pentru pereti modulare combina un sistem ingenios de pliere cu textile ecologice pentru a crea un element uimitor de interior, limitat doar de imaginatie. Flexibile si usor de reconfigurat, placile pentru pereti definesc spatiul cu senzualitate si caldura, adus la viata cu materiale si standarde inalte de catre societatea daneza Kvadrat si talentul fratilor francezi Ronan si Erwan Bouroullec.

    Placi ecologice pentru pereti
    Sistemul pentru pereti, cu placi disponibile in peste 100 de culori, ofera posibilitati infinite in ceea ce priveste forma, atat geometrice, cat si organice. Modulele pot crea pereti, holuri, iesiri sau copertine. In plus fata de calitatile lor vizuale si structurale captivante, acetse placi pentru pereti ofera izolare fonica spatiilor pe care le genereaza si sustine filozofia de mediu.

Sistemul pentru pereti, cu placi disponibile in peste 100 de culori

    Textilele folosite de la Kvadrat respecta protectia mediului, iar lista de substante nedorite include coloranti azoici, metale grele, bromura (ignifuga), clor sau PVC. Compania evalueaza consumul de hartie si energie, trimestrial, monitorizeaza pe cale electronica consumul de energie si se axeaza pe conceperea constructiilor cu eticheta verde pentru caldura, ventilatie, lumina si utilizarea apei calde. Deseurile sunt minimizate, ambalajul este reciclabil si companiile de transport trebuie sa furnizeze o politica de mediu, sa aiba un manager de mediu si sa utilizeze  vehicule UE cu 3 motoare (consum redus de combustibil si poluare minima).

Modulul poate crea terase, holuri, copertine

    Eforturile companiei au dus la castigarea unui certificat UE. Premiile de design includ acceptarea placilor pentru pereti ecologce in Muzeul de Arte Moderne din New York.
 
 Amenajarea peretilor