Priza multipla de perete

Prizele electrice de perete, traditionale, sunt urate si nu pot gazdui mai multe adaptoare AC, lasandu-va sa cautati noi locuri de a ascunde dispozitivul in timp ce sta la incarcat. O companie japoneza aduce idei proaspete in ceea ce priveste aspectul prizei de perete, ca parte pozitiva si eleganta a spatiului interior.

 Priza multipla de perete
   Node 12050, un design inovator de priza de perete de la firma de design Metaphys, permite conectarea mai multor adaptoare AC, mult mai practice decat prizele de perete standard.

    Desigur, la fel ca cele mai multe concepte noi, exista cateva neajunsuri la care inca se lucreaza. Node 12050 poate sau nu poate fi la fel de robust ca prizele de perete tipice, ce prezinta un pericol de siguranta fata de prizele ce sunt formate din santuri, asa cum este aceasta.

Priza permite conectarea mai multor adaptoare AC

    Exista un risc evident de siguranta, ce merge impreuna cu o priza electrica ce nu arata ca o priza - imaginati-va un copil curios explorand cele doua caneluri continue cu un obiect ascutit. Dar pentru a fi corecti, unele riscuri sunt prezente si la prizele conventionale.

Priza electrica multipla

    Unul dintre cele mai bune lucruri despre Nod 12050 este indicatorul luminos din mijloc, ce devine rosu atunci cand puterea de sarcina va fi prea mare. Lumina avertizeaza inainte ca valul de putere sa aiba loc, ceea ce este foarte bine daca se intampla sa ne uitam la priza in orice moment. Si cine stie - cu o astfel de priza atractiva orice se poate intampla.