Toalete inedite in restaurantele din lume

Toaletele ciudate si traznite par a iesi la suprafata peste tot in lume. Unele bai bizare se afla in aer liber, in timp ce altele sunt localizate in mai multe hoteluri. Ai fi, totusi, interesat sa mergi sa mananci la un restaurant, in mare parte pentru a vizita toaleta? Restaurantele cu tematici stranii au fost atractive pentru clientela, de ani de zile, dar unii proprietari de restaurant aplica o noua tehnica marketing pentru a aduce clientii curiosi la usile lor. De la camere de plus pentru pudrat la toalete unice, vizitatorii nu vin sa ia masa, ci pentru a verifica toaletele.
 Toalete inedite in restaurantele din lume

Cultura toaletei se schimba


    Toaletele cu clasa si-au dovedit succesul lor in hoteluri de lux, de exemplu, acolo unde privelisti fantastice ale atractiilor turistice sunt vizibile prin ferestre imense. Lasa in grija Chinei suprapopulate sa vina cu cele mai mari toalete in aer liber. In Chongqing, exista o cladire de patru etaje, cu televizoare, muzica, precum si Fecioara Maria - si urinale ce aplica tema crocodilului intr-o zona fara acoperis. Daca stilul frescelor nu este pentru tine, atunci ce zici de chiuvetele lor provocatoare? In Japonia, o cafenea si-a instalat toalete cu tematica trambulinelor pentru schi, in diferite statiuni de schi. Si hotelul Sofitel din Queenstown Noua Zeelanda are imagini de dimensiuni naturale cu modele ce detin binocluri sau camere video in fiecare pisoar. Totusi, restaurantele vin cu alte noutati, oferind lux intr-o toaleta "submarina". Astfel de locuri fac mai mult decat sa ofere un loc decent de vizitat, atunci cand "natura te cheama".

Cele mai mari toalete in aer liber

Toaleta sub forma de acvariu gigant


    In orasul Akashi, la Mumin Papa Café, clientii femei fac excursii la toaleta si stau pentru a se bucura de toaleta subacvatica. Daca esti barbat, nu ai noroc la acest restaurant, deoarece baia pentru barbati este una banala. Pentru femei, aceasta toaleta subacvatica in stil submersibil este construita intr-un acvariu imens. Pesti exotici si broaste testoase inoata pentru a fi vizionati in aceasta toaleta cu apa de 270.000 dolari. Proprietarul sugereaza ca aceasta toaleta de lux a fost proiectata "pentru a recrea senzatiile placute de usurare in timp ce inoti in ocean".

Toaleta sub forma de acvariu gigant

Evadarea


    Daca esti in apropierea orasului Colchester, Essex, Marea Britanie, atunci s-ar putea sa vrei sa iei masa si sa bei ceva. Acest club de noapte ofera o experienta destul de ciudata in ceea ce priveste folosirea toaletei pentru persoanele de sex masculin. De fapt, multi domni viziteaza localul, pur si simplu pentru a face o excursie la toaleta. Cele sase urinale din inox au fiecare cate o plasma de 42" in spatele unui panou. Ecranele uriase se activeaza atunci cand cineva sta in fata lor si incepe sa ruleze un joc video aleator. In unele cazuri, un barbat ar putea primi o fata care nu este impresionata de ceea ce "vede". Sansele sunt destule ca ecranul de 42" sa afiseze un alt barbat ce te critica sau te complimenteaza.
 
 Cele sase urinale din inox au fiecare cate o plasma de 42"