Mobilierul din sticla

Stii care este cel mai important avantaj al mobilierului din sticla? Aceasta nu este doar o solutie de decor progresiva, actualizata si eleganta; este transparenta sa magica ce permite oaspetilor tai sa vada prin tine, la figurat bineinteles. Cele mai pretioase fotografii sau obiecte memorabile  sunt intotdeauna la indemana, fara a deschide dulapioare sau dulapuri. Mai mult decat atat, acestea nu vor fi acoperite cu praf stand in spatele sticlei. Astfel, decoratorii si producatorii de mobilier din intreaga lume au atras atentia asupra mobilierului din sticla.
  
 Mobilierul din sticla
 
Sticla are o gama larga de caracteristici fizice, ce nu au fost gasite in nici o alta substanta. Ea poate fi transparenta, translucida sau opaca. Poate fi realizata intr-o varietate de culori fascinante si grosimi. Mobilierul din sticla este foarte apreciat pentru durabilitatea si siguranta impotriva caldurii. Acest lucru face din sticla un material remarcabil care este intens exploatat in productia de mobilier modern.

Birou de calculator din sticla

    Luminozitatea sticlei va transforma bucataria ta intr-una mai curata si sclipitoare. Mobilierul din sticla este usor de curatat si ingrijit. Este practic pentru fiecare zi de utilizare, sa nu mai vorbim de aspectul sau modern si elegant, si ramane la fel de frumos ca in ziua in care a fost achizitionat. De asemenea, sticla este rezistenta la zgaraieturi, ceea ce face sa fie un material excelent pentru peretii baii si bucatariei din faianta, si pentru tejghele de baruri.

    Designerii adora versatilitatea sticlei si considera ca este principalul material pentru casa, atunci cand cel mai important scop este de a surprinde, aducand o explozie de creativitate si modernitate in decor. Practic, sticla este utilizata in cea mai mare parte a productiei de mobilier, incluzand sticla mesei de cafea, sticla standului TV, birouri din sticla, bucatarie din sticla, vase din sticla si unitati de bar din sticla.

Mese din sticla

    Sticla ofera frumusete si functionalitate, ceea ce nu se intampla cu alte materiale, si, astfel, si-a sculptat locul sau binemeritat in tendintele design-ului modern