Decorarea ferestrei cu jaluzele

Jaluzelele romane reprezinta un element de decor al ferestrei casei, atat functional, cat si estetic. Ele sunt o modalitate foarte buna de a face o declaratie decorativa a poersonalitatii tale ce se va reflecta in casa ta. Jaluzelele aduga in mod gratioas o atractie vizuala pentru orice camera. Cand acestea sunt ridicate, materialul se pliaza in folduri moi si stranse. Atunci cand sunt coborate, foldurile se transforma in unele libere.

    Decorarea ferestrei cu jaluzele
    Aceste jaluzele pot fi aliniate pentru a oferi mai multa izolare, de asemenea, mai multa intimitate si deviere a traficului luminii. Ele pot fi folosite in orice camera din casa dumneavoastra, din aproape orice material. Jaluzelele arata grozav ca fundatie pentru o acoperire a fereastrei completa, ca si perdele. S-ar putea sa le vezi realizate din bumbac, piele de caprioara, printre multe alte materiale. Acestea pot fi punctul focal al fereastra sau pot fi de fundal cu rol de sprijin pentru o perdea cu modele indraznete. Prin cablul ce coboara pe partea laterala a jaluzelei se realizeaza controlul lor, si anume, ridicarea si coborarea  jaluzelei. Acestea pot fi ridicate complet pentru a lasa lumina in interior si a expune intreaga fereastra sau pot fi coborate la orice nivel. Cu cat sunt ridicate mai mult, cu atat mai stranse devin buclele de tesatura. Nu conteaza cat de sus sunt ridicate jaluzelele, pentru ca intotdeauna arata grozav.

Jaluzelele arata grozav ca fundatie pentru o acoperire completa a fereastrei, ca si perdele.

    NU este necesar mult talent pentru a realiza jaluzele romane. Revistele, cartile si site-urile te pot ajuta sa treci prin pasii necesari. O vizita la un magazin de acest gen nu ar putea strica, deoarece acestea sunt pline de idei.

Jaluzelele se pot integra intr-o tema contemporana a camerei

    Dupa ce jaluzelele romane sunt agatate, camera se va transforma intru-totul. Ele pot fi cu finisaje moderne sau se pot integra intr-o tema contemporana. Pot avea un aspect casual sau unul mai oficial. Materialul ales face toate diferenta.

jaluzele pot fi aliniate pentru a oferi mai multa intimitate si deviere a luminii.

Fie ca alegi un aspect formal sau casual pentru jaluzelele tale, ferestrele vor arata extraordinar. Mai mult decat atat, aplicarea jaluzelelor poate schimba intregul ambient.
 
 Design interior - jaluzelele ferestrei