Decoratiuni interioare: concepe propria gradina din becuri reciclate

Decoratiuni interioare: concepe propria gradina din becuri reciclate

 
AtuDecoratiuni interioare: concepe propria gradina din becuri reciclatenci cand un bec se arde, cu siguranta il vom arunca la gunoi. Totusi, unii mestesugari au depus un efort imaginativ si creativ catre aceste elemente fragile de uz casnic, cu intentia de a da acestor becuri arse o a doua sansa la o viata total diferita fata de scopul pentru care au fost concepute initial, fiind estetice si  placute. Aprinde casa si sfideaza asteptarile cu aceste utilizari pentru becuri altfel inutile:
 
Terariile sunt de multe ori elemente decorative mari si complicate, care ocupa mult spatiu si pe care majoritatea locuitorilor de la oras nu si-l pot permite. Acum, se poate introduce terariul intr-un bec, fiind un proiect rapid si usor, care aduce o bucata din natura pe un raft sau pe masa din sufragerie.
 
Concepe propria gradina din becuri reciclate

De asemenea, poti adopta stilul steampunk, un stil ce da valoare lucrurilor vechi si nefolositoare. Un terariu unic, construit in ceva mult mai complicat si frumos, aceste setari sunt exemple superbe de maiestrie, ce culmineaza intr-o vizualizare cu lupa, pentru a obtine o vedere in detaliu a mini gradinii tale.

Terariu

Navele in sticla sunt clasice, dar de ce nu duci aceasta idee un pas mai departe si creaza o nava intr-un bec? Aceste exemple se rezuma la o minge curbata sub forma de cliseu artistic, care este atat verde, cat si interesant.
 
Nave in sticla

Becurile sunt suficient de usoare pentru a fi suspendate si utilizate ca mici ghivece. De departe cea mai usoara utilizare a becurilor nefolositoare, este de asemenea una dintre cele mai uimitoare.
 
Becuri reciclate transformate in decoratiuni

In timp ce unii sunt putin sceptici in a transforma un bec intr-o lampa cu kerosen, realizata din ceva atat de fragil (si cu o baza curbata), cei mai putin timizi au perfectionat un design superb si in conditii de siguranta ce au transformat un simplu bec intr-o lampa adevarata. E ceva minunat sa transformi un simbol al erei electrice intr-o lampa cu acelasi scop, dar intr-o maniera diferita.
 
Corpuri de iluminat