Design interior cu tematica: picturi murale cu jocuri video

Design interior cu tematica: picturi murale cu jocuri video


Cei carora le plac jocurile video au devenit un grup puternic ce seteaza noi trenduri. Acestia sunt cunoscuti pentru afisarea dragostei lor pentru jocuei prin tatuaje si alte unelte, insa mai nou, s-au extins la picturi murale si decoratiuni interioare. In continuare sunt prezentate unele dintre cele mai seminficative opere de design interior bazate pe jocurile video:

Design interior cu tematica: picturi murale cu jocuri video
 
Decoratiunile de perete pot fi elegante si sa aiba, in acelasi timp, tematica jocurilor video. Pac Man a fost intotdeauna un favorit in decorarea peretilor, cel mai probabil din cauza ca este atat subtil atunci cand este integrat in decoratiunile casei, dar destul de usor de recunoscut incat sa atraga atentia oricarui vizitator.
 
Design interior cu tematica

Jocurile vechi din scoala sunt usor de reprodus, datorita formelor pixelate caracteristice. Un instrument comun si eficient pentru adaugarea acestor desene pe pereti este acela de a alege un zid de caramida si a incepe completarea pixelilor! De asemenea, se pot folosi placi de faianta pentru a realiza aceasta sarcina.
 
Picturi murale cu jocuri video

Nu exista nici o scuza sa lasi jocurile video in viata ta adulta. Iubitorii de jocuri video originali sunt destul batrani pentru a avea propriile case acum si de ce ar trebui sa-si ascunda hobby-urile lor? Iata cateva decoratiuni creative care condimenteaza orice camera cu o nostalgie strafulgeratoare din istoria jocurilor video.
 
Decorarea peretilor in dormitor

Picturile murale complete cu jocuri video clasice si moderne sunt greu de gasit, dar totusi exista si sunt minunate. Daca ti-ai dorit vreodata sa simti ca si cum ai fost intr-un joc, poti parcurge acest drum sa devii unul dintre personaje sau poti vizita sediul Activision unde poti verifica picturile murale ale lor ce ilustreaza unul din jocurile lor de curse, "Blur".
 
Picturi murale in dormitor

Este greu sa nu fii un fan al jocului Mario, mai ales ca jocurile sale au dominat clar piata jocurilor video, pe plan mondial. De la debutul sau in Donket Kong, Mario si-a facut drum de la consola la consola, iar acum si pe pereti, sub forma de picturi murale, in centrele urbane.

Picturi murale tip graffiti in centrele urbane

Jocurile video nu trebuie sa ramana afisate doar pe peretii de caramida de afara, ci pot fi redate chiar si pe peretii dormitorului. Aceste picturi murale ilustreaza  flerul jocurilor video si care fac ca incaperile in care sunt amplasate sa prinda viata si sa transforme spatiul intr-un loc mult mai interesant.
 
 Vopsirea peretilor