Scaune pliabile

Scaune pliabile


    Scaunul denota inca din antichitate simplitatea, desi cu multe secole in urma acesta fost un articol de statut si de demnitate, mai degraba decat un articol de utilizare zilnica.
 
 Scaune pliabile
 
    Acest scaun pliant din lemn are un aspect conventional si nu doar se pliaza ca un umeras, dar, de asemenea, functioneaza in mod natural ca unul, putand sa-ti agati haina atunci cand stai asezat pe scaun. Prin urmare, acest scaun are functionalitati multiple, servind ca scaun, dulap si umeras.

Scaun pliant din lemn cu umeras

    Desi acesta nu ar putea fi cea mai frumoasa piesa de mobilier proiectata pentru casa, acest scaun de la Reestore este la fel de functional pe cat este de usor, portabil, ieftin si usor de depozitat.

Scaune pliante si suspendate de perete


Scaune pliante si suspendate de perete

    Acestea au un aspect decorativ, suspendate de perete, la fel ca si arta abstracta orientala. Dar aspectul poate fi inselator. Aceste "agatatori de perete" reprezinta de fapt niste scaune stilate, simple si elegante, putand fi folosite pentru orice ocazie.

    Acest lucru elimina necesitatea de a stoca scaunele atunci cand acestea nu sunt utilizate - ele putand fi suspendate la vedere - si reprezinta o conversie interesanta atunci cand sunt luate de pe perete pentru a le oferi oaspetilor. Te face sa te intrebi ce alte piese de mobilier ai putea proiecta ce se pot plia si suspenda pe perete.

Stilul rustic functional: set de birou si scaune ce se pliaza


Set de birou si scaune ce se pliaza

    Design-ul mobilei ce se transforma si salveaza si spatiu a devenit din ce in ce mai popular - pana in punctul in care acestea par a avea stilul lor propriu. Acest aspect este de obicei o combinatie de modernism, postmodernism si/sau ultramodernist. Setul de scaune cu birou ce se transforma are un aspect rustic, fiind un nou mod de a regandi arta mobilierului ce se transforma.

Mobila ce se transforma

    In configuratia sa inchisa, acest set de mobilier apare ca o simpla cutie de lemn - un fel de antichitate, un spatiu practic iminent pentru stocarea lucrurilor sau pe care se pot aseza obiecte. Cand este deschis, exista, de asemenea, un fel de functionalitate care patrunde estetica - dimensiunea si forma pieselor nu sunt din cauza unei afectari stilistice, ci din cauza necesitatilor functionale sau pur si simplu din cauza dimensiunilor naturale a partilor laterale si a partii de sus atunci cand se pliaza pentru a se deschide. Poate, de asemenea, acest model se va dovedi mai accesibil decat alte idei de mobilier ce se transforma.