Modele de gresie in baie

Instalarea gresiei intr-o baie poate suna ca una dintre sarcinile cele mai plictisitoare pe care le-ai putea incerca, asa ca de ce nu faci acest proiect de reamenajare putin mai interesant si sa instalezi un model de gresie inspirata, un tipar de pardosea creativ.

Modele de gresie in baie
 

Te intrebi cum poti incepe proiectul de placare a pardoselii cu gresie? Ce ai zice daca: in loc sa-ti structurezi munca in functie de cateva mozaicuri celebre sau opere de arta in ceramica, exploreaza geometrii creative, complexe, ce se aplica odata cu amplasarea placilor ceramice, de altfel, simple ca si structura, insa complexe pe masura ce se construieste tiparul.

Gresie in camera de baie

Chez Kuperberg Zieve a creat prima lui baie matematica impreuna cu tatal sau, cu un deceniu in urma. Ea reprezinta "supozitia pentru cel mai bun ambalaj al unui pentagon regulat in plan". Mai tarziu, au descoperit "ca alte persoane au descoperit, de asemenea, acest ambalaj, inclusiv fizicianul Subir Sachdev."

La prima vedere, aceste modele nu arata extraordinar - poti merge la magazinul de gresie si sa cumperi pur si simplu gresie pentru a se potrivi cu aceste modele generice. Totusi, nu este atat de simplu, deoarece in spatele acestor modele se afla un mister. "Acest design este o gresie quasiperiodica descoperita de Robert Ammann.

 Gresie

Este la fel ca si gresia in romburi, cu exceptia faptului ca are o simetrie cu 8 falduri in loc de simetria cu 5 falduri". In timp ce modelele sunt convingatoare si frumoase, ai putea, totusi, sa alegi un spectru de culori mai convingatoare pentru propria versiune de acasa.