Design-uri de scari moderne

Design-uri de scari moderne


Design-uri de scari moderne
 
 
 
Circulare, in spirala, aceste modele de scari in spirala sunt de multe ori, minunate atunci cand devin minimaliste in forma si structura. Totusi, dupa cum arata aceste scari, exista modalitati de a combina simplitatea moderna cu o atingere de detaliu subtil sau de decor colorat.
 
 
 
 
 
O forma rasucita, non-simetrica, alba, ofera un cadru pe un fundal ca o pictura murala care intruchipeaza un copac ce se roteste in jurul exteriorului a acestei scari  semi-inchise. In anumite moduri, aceasta este o abordare surprinzator de traditionala si, in acelasi timp, modernista: lasa structura sa fie design-ul, apoi adauga arta pe pereti.

Scari in spirala

Cimentul usor vopsit ofera o baza neteda, solida si moderna pentru un set de trepte destul de clasice si contratreptele din lemn stabilit in interior. Adaugarea de lumini mici circulare pentru a ilumina calea face, de asemenea, trimiteri la sisteme de scari non-rezidentiale, transformand efectul general intr-un amestec curios de antic si modern.
 
Scari moderne

Luminate si liniare, aceste scari din metal si sticla de la Edico sunt destul de contemporane, dar eleganta lor de baza este temperata odata cu introducerea de detalii industriale usoare sub forma de foi de metal personalizate, taiate si indoite, precum si de elemente de fixare expuse.
 
 Scari cu picturi murale