Sfaturi pentru pardoseli

Sfaturi pentru pardoseli


Sfaturi pentru pardoseli

 
 
 
Poate fi extrem de dificil sa stii ce fel de pardoseli poti cumpara pentru casa ta sau ce pardoseli alegi sa cumperi pentru a le inlocui pe cele existente. Problema este ca atat de multi factori intra in joc atunci cand vine vorba de achizitionarea pardoselii si alegerea poate deveni destul de confuza. In continuare, vei afla lucruri pe care ar trebui sa le iei in considerare atunci cand vine vorba de achizitionarea de podele.
 

 

 

In primul rand trebuie sa iei in calcul bugetul pe care il vei cheltui pe noile pardoseli. Daca nu ai multi bani alocati pentru acest proiect cauta intotdeauna oferte din orice surse: internet, magazine de profil si altele, pentru a economisi astfel bani. Iar decizia trebuie sa se contureze pe ideea ca vei obtine o mai buna calitate pentru pardoseli cu bani mai putini.
 
 Pardoseli din lemn
 
In al doilea rand, ia in considerare ceea ce ai nevoie pentru pardoseli. Daca ai nevoie de pardoseli pentru o baie, hol alege pardoseli ce sunt usor de intretinut, deoarece in aceste zone, din cauza traficului intens, se aduna mizeria mai repede. Daca este o zona a casei unde iti petreci mult timp sau o zona mai racoroasa ia in considerare un covor, pentru a crea mai multa caldura spatiului respectiv. In cazul in care camera este prea calduroasa in mod normal, poti apela la pardoseli din gresie sau pardoseli din lemn, astfel incat camera sa devina mai racoroasa.

Parchet si pardoseli

In functie de ce membrii este formata familia ta, gandeste-te la diferite optiuni de pardoseli. Daca ai copii mici sau animale de casa, pardoselilele din lemn sau cele din gresie pot fi mai potrivite, deoarece ele pot fi mai usor de curatat. Daca in familia ta sunt membrii mai in varsta ia in considerare un covor pentru pardoseli, pentru o mobilitate facila.