Idei pentru usile de interior

Usile nu exista doar pentru a va proteja impotriva intrusilor, oamenilor si animalelor sau impotriva elementelor daunatoare ale mediului asa cum este ploaia, zapada si vantul puternic, ci si pentru a adauga valoare estetica casei. Cu toate acestea, exista momente in care nu puteti gasi ceea ce cautati. Urmatoare optiune pentru tine este de a solutiona problema cu o usa de interior personalizata.

   Idei pentru usile de interior
 
   Daca sunteti in cautare de idei marete de personalizare a usilor de interior, puteti alege din urmatoarele:

1. Opteaza pentru usa din lemn, in stil victorian, formata din sase paneluri. Daca sunteti un mare iubitor al erei victoriene si va doriti sa adaptati stilul victorian in locuinta, puteti incepe prin personalizarea usilor de interior compuse din sase panouri. Ele nu doar arata foarte elegant, dar foarte multe dintre ele au finisaje foarte frumoase, oferindu-va atmosfera rustica pe care doriti sa o obtineti. Insa, deoarece cea mai mare parte din usile vechi  pot fi foarte sensibile la expansiune si contractie, puteti opta pentru usi de interior compuse din sase panouri personalizate, care sunt fabricate din placi fibrolemnoase.

2. Schimbati culoarea pentru a se potrivi cu personalitate voastra. O alta idee grozava de personalizare a usilor de interior este de a le picta in culori excentrice sau total unice. Aveti posibilitatea sa potriviti culorile cu personalitatea proprietarilor casei. De exemplu, daca vreti sa fiti inconjurati de culori indraznete, va puteti vopsi usa in rosu. Daca preferati sa faceti in asa fel incat camera sa apara mai mare, puteti alege nuante mai deschise pentru usi.

Schimbati culoarea usii pentru a se potrivi cu personalitate voastra.

3. Atasati caracteristicile de securitate usilor. V-ar placea sa creasteti securitatea propriei case? Puteti adauga mai mult, chiar in usile de interior personalizate. Este posibil sa doriti sa inlocuiti manerele cu unele ce au parole codificate. Acest lucru inseamna ca nimeni nu poate deschide usa cu exceptia cazului in care se stiu numerele si cifrele ce trebuie apasate. Daca aveti copii, atunci aveti posibilitatea sa va particularizati usile de interior astfel incat copiilor sa nu li se permita deschiderea facila a lor. De asemenea, puteti adauga panouri ce sunt rezistente la zgaraieturi, astfel incat copii sa nu se raneasca la degete in cazul in care inchid usa brusc.

Securitatea usilor

4. Izolati-va usile de interior. Usile tale de interior, personalizate pot fi folosite pentru a adauga mai multa caldura casei, in special atunci cand este iarna. O serie dintre astfel de usi pot fi izolate termic pentru eficienta termala. De asemenea, acestea sunt excelente pentru a controla temperatura mediului in care locuiti.

Izolarea usilor de interior

5. Sculpteaza-le in functie de gust. Panourile usilor interioare personalizate pot fi sculptate in functie de design-ul pe care l-ati dori. De exemplu, daca intentionati sa utilizati o usa in bucataria dumneavoastra, este posibil sa doriti ca aceasta sa aiba desene sau modele florale pentru un aspect mai elegant. Casele de la tara pot avea usi ce au sculptate imagini cu cai sau ferme.

Usa de interior sculptata

    Usile interioare personalizate cresc, cu siguranta, valoarea casei si sporesc frumusetea proprietatii dumneavoastra Dar aceasta inseamna, de asemenea, ca trebuie sa va uitati dupa furnizori de usi si designeri, care pot capta cu usurinta ideile ce le aveti.