Masa din lemn extensibila si scaune

Masa din lemn extensibila si scaune


    Cele mai moderne mese extensibile necesita adaugarea de noi piese sau unei serii complexe de actiuni pentru a le transforma dintr-o masa de mici dimensiuni, de patru persoane, intr-un design extins de masa. Aceasta versiune simplificata este mult mai interactiva si functionala decat cele mai multe dintre rudele sale mai greoaie.
 
 Masa din lemn extensibila si scaune
 

Design extensibil de masa


    Actul de a trage fiecare capat al mesei este tot ce trebuie pentru a iesi la iveala frunzele suplimentare din mijlocul mesei. In forma sa extinsa, configurarea rezultata contine, de asemenea, zona centrala, care este subliniata in alb, pentru a se diferentia de lemnul din jur, creand o piesa centrala pentru mai multe ocazii oficiale.

Design extensibil de masa

    O serie de scaune similare din punct de vedere estetic, vin ca parte a acestui set extensibil de mese - cu spatii de cuier utile pentru paltoane si palarii de-a lungul spatelui lor, precum si o referinta vizuala implicita built-in in punctul intermediar unde are loc actiunea de conversie, in centrul acestui design creat de Iohanna Pani.

Scaune din lemn pentru masa extensibila