Sfaturi de depozitare pentru bucatarie

Avem intotdeauna nevoie de mai mult spatiu de depozitare in bucatarie, mai ales daca traim intr-un apartament mic. Totul este o chestiune de a invata cum sa inghesui mai multe intr-un spatiu mai mic.

    Sfaturi de depozitare pentru bucatarie
 
    Este mai usor sa ajungi la lucrurile pe care le utilizezi mai des, asa cum sunt: faina, zaharul, pliculetele de ceai, spaghetele si asa mai departe, daca le tii la indemana. Depoziteaza aceste lucruri pe un raft deschis in recipiente atractive din sticla sau ceramica. Aceastea va vor oferi o atingere decorativa si nu veti mai avea cutii aranjate dezordonat care creeaza impresia de sufocare in spatiul respectiv.

Cosuri pentru bucatarie

    Daca sertarele de bucatarie sunt inghesuite cu obiecte mici, pentru care nu aveti nici un alt loc de depozitare, alegeti un cos destul de mare pentru a stoca toate aceste lucruri in el si amplaseaza-l deasupra frigiderului. Daca doriti sa il faceti mai dragut puteti lega o panglica in jurul acestuia.

    Daca detineti o casa puteti crea spatiu pentru bunurile conservate. Angajati o persoana profesionista pentru a taia o bucata de perete dintre doua sau trei imbinari si instalati rafturi de 10 cm. Astfel, veti avea spatiu de stocare pentru conserve si alte bunuri imbuteliate. Aveti posibilitatea sa atasati un obturator sau lasati-l deschis.

Rafturi pentru bucatarie

    Acum, ca am reusit sa avem mai mult spatiu in dulapurile bucatariei sa trecem la cartile de bucate. Exista, de obicei, spatiu irosit intre tejghea si partea de jos a dulapurilor suspendate, asa ca de ce sa nu atasam un raft aici si sa depozitam cartile de bucate pe el. Acest raft este recomandat doar daca este destul de inalt astfel incat sa nu va incomodeze la gatit.

    Pentru ca produsele de curatat sa fie la indemana puteti achzitiona cosuri mici de plastic ce se pot atasa de perete chiar deasupra chiuvetei pentru tine sapunul, dopurile pentru cada si chiuveta si tot ce ai nevoie curatenie. Aceasta idee inlatura aspectul dezordonat al bucatariei.

Idei de depozitare pentru bucatarie

    Pentru a va pastra ierburile ce le puneti in mancare puteti lua o plasa de pantofi transparent, taiati-o pentru a se potrivi in interiorul catorva usi ale dulapurilor de bucatarie si atasati-o pe interior. Aceste buzunare sunt de dimensiunea potrivita pentru ierburi, sosuri si altele sau daca aveti spatiu in sertare puteti sa le depozitati acolo.