Spune-mi zodia ca sa-ti spun de ce camin ai nevoie- Fecioara

Casa Fecioarei (23 august - 22 septembrie)


    Fecioara este semnul perfectiunii domestice. Cel mai bine se simte acasa unde incearca tot timpul sa o imbunatateasca prin accesorii si diferite incercari de design. Pentru cei din aceasta zodie, curatenia este o manie, care ii obliga periodic sa mute, sa frece, sa spele, sa calce, sa scuture, pana la epuizare. Sifonierele si camasile lor sunt exemple ale perfectiunii: totul aranjat la linie, etichetat, datat. Precizia este o alta manie a lor, de aceea casa este presarata peste tot cu ceasuri, termometre, cantare, recipiente gradate etc. Merg pe ideea "daca nu vezi, nu crezi" si tind sa fie mai mult practici decat inventivi, mai ales cand vine vorba de amenajarea locuintei lor.

Casa Fecioarei

 

 

 

 

 

 

 

Cum ii place

    Dupa cum am mentionat anterior, persoanele nascute in aceasta zodie sunt persoane practice, de aceea ei pun accentul pe functionalitate.  Deoarece sunt organizati le place ca fiecare lucru sa fie la locul lui de aceea foloseste foarte multe piese de mobilier pentru depozitarea lucrurilor: etajere si  rafturi de diferite forme, dulapuri si sertare, cuiere, sertare si rafturi agatate pe pereti, pe usi, pe orice plan vertical. In schimb, pentru dormitor adopta un stil cat mai aerisit, fara prea multa mobila si nici accesorii in exces. Camerele de lucru, insa, sunt utilate asa cum trebuie: biroul, bucataria, atelierul.

   Stilul sau este unul practic, in culori acromatice (alb mult) , de aceea poate parea un camiin anost, totusi foloseste foarte multe plante cu flori care aduc o pata de culoare acestui tip de interior.

 

Casa Fecioarei

 

Casa Fecioarei

 

 Coltul favorit


    Bucataria este una din camerele favorite ale Fecioarei, pastrand-o curata luna, baia este utilita colmplet, in special are nevoie de masina de spalat si cabinetul pentru medicamente, de asemenea ii mai plac camarile, debaralele, gradina, terasa cu flori.

Casa FecioareiSample Image