Automatizări industriale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau instalarea de automatizări industriale în Cluj.

12 firme
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
1542 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6065 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6145 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5602 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
IDEAL SISTEM - Tâmplărie PVC cu geam  termopan - Ferestre - Jaluzele și rulouri - Uși de garaj
25.04.2017
9806 vizitatori

Firma IDEAL SISTEM SRL vă oferă ferestre și tâmplărie cu geam termpoan Rehau, GU și Saint Gobain, mărci consacrate pe plan mondial, renumite atât pentru fiabilitatea tâmplariei comercializate, cât și pentru utilizarea tehnologiilor de ulti..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
941 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
GATE TECH - Sisteme automatizare porți, bariere și uși de garaj
07.03.2017
1093 vizitatori

GATE TECH SRL este o firmă specializată în furnizarea și montajul sistemelor de automatizare a porților, ușilor și jaluzelelor, atât industriale, cât și rezidențiale. De asemenea, sunt comercializate și confecții metalice necesare produc..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
4371 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
LISSCOM - Profesioniști în sisteme de automatizare și instalații
21.11.2016
6429 vizitatori

Compania LISSCOM are ca principal obiect de activitate concepția, implementarea și mentenanța instalațiilor de climatizare, încălzire, ventilare, automatizare și a celor industriale. Partener exclusiv GFR GERMANIA! În calitate de unic repr..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
1850 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
LAST CHANCE - sisteme de securitate - automatizări - instalații electrice - detecție incendiu și efracție
11.05.2015
2935 vizitatori

Înființată în 2007, compania LAST CHANCE din Cluj-Napoca este specializată în proiectarea și execuția de sisteme de securitate, automatizări industriale, sisteme de acces, sisteme CCTV, sisteme de public address, infrastructură de comunica..
NICON SERV - Echipamente - Automatizari - Motoare - Motoreductoare
16.03.2015
2610 vizitatori

NICON SERV comercializeaza solutii in domeniul componentelor si sistemelor pentru automatizari industriale: automate programabile Siemens Simatic S7, accesorii si piese de schimb Simatic S5, automate de ardere, accesorii si piese de schimb Honeywell,..