Automatizări industriale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau instalarea de automatizări industriale în Cluj.

12 firme
GATE TECH – Tehnică pentru porți, automatizări pentru porți, bariere și uși de garaj
13.03.2018
1532 vizitatori

GATE TECH SRL este o firmă specializată în furnizarea și montarea accesoriilor pentru porți, sistemelor de automatizare, atât industriale, cât și rezidențiale.   Din catalogul de produse marca GATE TECH fac parte automatizările pentru por..
CM METAL TRADING - Aparate de sudură, pistolete de sudură și debitare cu plasmă
27.02.2018
11388 vizitatori

CM METAL TRADING furnizează la nivel național aparate de sudură și tăiere de înaltă calitate și tehnologie. Firma este reprezentat certificat al companiei FRONIUS International GmbH, lider mondial în tehnologia sudurii, precum și în cea a ..
LISSCOM - Specialiști în Automatizări BMS ( BEMS ) și HVAC
26.02.2018
6709 vizitatori

Compania LISSCOM este specializată în domeniul automatizărilor, mai exact în conceperea, proiectarea și implementarea sistemelor BMS ( Building Management System) prin care se pot gestiona și optimiza toate instalațiile ( HVAC ) într-un mod e..
FRIGOALEX SERVICE - Automatizări pneumatice și instalații frigorifice
04.12.2017
1884 vizitatori

Frigoalex Service se ocupă cu distribuirea de echipamente penumatice și hidraulice de înaltă calitate, oferind și consultanța tehnică necesară atât pentru automatizările penumatice, cât și în realizarea instalațiilor frigorifice. Firma ..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6571 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI - Distribuitor de accesorii pneumatice - Cuple și fitinguri industriale
12.05.2017
6527 vizitatori

TEHNOVEST AUTOMATIZĂRI dispune de o vastă experiență în oferirea de accesorii pneumatice esențiale în arhitectura echipamentelor și utilajelor moderne. Dispunem de o gamă largă de produse cum sunt componentele pneumatice rezistente și fiab..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5920 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
KROBATH ROMANIA - Automatizări centrale termice pe bază de prognoză meteo - Realizare și operare instalații termice prin Energy contracting
06.04.2017
1241 vizitatori

KROBATH ROMANIA SRL este o companie care vă oferă servicii de automatizări centrale termice cu prognoză meteo fără o investiție considerabilă din partea dumneavoastră, compania asigurând partea de finanțare prin Energy Contracting. KROBAT..
CLASS INSTALL - Automatizări industriale - Instalații - Climatizări - Pompe de căldură
01.03.2017
4756 vizitatori

CLASS INSTALL este o firmă de instalații din Cluj-Napoca, care se ocupă cu proiectarea, execuția, montajul și comercializarea produselor din domenii precum automatizări industriale, instalații electrice, instalații de încălzire și climatiz..
SIS SA - Societate inginerie sisteme - Fire and Gas
24.08.2016
2177 vizitatori

Înființată în 1994, firma de inginerie de sisteme SIS SA a devenit în timp unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții și servicii în domeniul automatizări industriale, dovedind capacitatea și expertiza în proiectarea și punerea ..
LAST CHANCE - sisteme de securitate - automatizări - instalații electrice - detecție incendiu și efracție
11.05.2015
3080 vizitatori

Înființată în 2007, compania LAST CHANCE din Cluj-Napoca este specializată în proiectarea și execuția de sisteme de securitate, automatizări industriale, sisteme de acces, sisteme CCTV, sisteme de public address, infrastructură de comunica..
NICON SERV - Echipamente - Automatizari - Motoare - Motoreductoare
16.03.2015
2653 vizitatori

NICON SERV comercializeaza solutii in domeniul componentelor si sistemelor pentru automatizari industriale: automate programabile Siemens Simatic S7, accesorii si piese de schimb Simatic S5, automate de ardere, accesorii si piese de schimb Honeywell,..