Demolări și terasări în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce oferă servicii de demolare și terasare în Cluj.

18 firme
DAVIAN EXPERT - Tăiere beton armat, carotări beton, demolări
31.10.2018
160 vizitatori

  DAVIAN EXPERT se recomandă prin experiența de peste 18 ani pe piața internațională și 10 ani pe piața din România. Firma activează în domeniul lucrărilor în construcții de tăiere beton armat folosind tehnica diamantată și oferă s..
AVIS INSTAL- Tăiere beton, Perforare beton, demolări controlate
29.10.2018
2780 vizitatori

Compania AVIS INSTAL activează în domeniul construcțiilor, în principal pe segmentul lucrărilor în construcții cu tehnică diamantată. Ne remarcăm datorită plajei largi de utilaje pe care le avem în dotare, echipei de profesioniști de car..
GIROSIL MASTER CONSTRUCT - Case la roșu, construcții civile și industriale
20.08.2018
11506 vizitatori

GIROSIL MASTER CONSTRUCT oferă servicii sigure și eficiente în domeniul construcțiilor civile și industriale, printre care: construcții case la roșu, excavări și demolări industriale, mansardări în lemn, montaj tâmplărie PVC, montaj aco..
TAICOVSKY - Tăieri și carotări diamantate
26.07.2018
4830 vizitatori

TAICOVSKY dispune de peste 10 ani de experiență în domeniul tăierilor în beton, în țară și oferă soluții profesionale de carotare diamantată, tăiere disc diamantat și tăiere fir diamantat, necesare lucrărilor dumneavoastră. Soluț..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
13.07.2018
7753 vizitatori

LIBRA IMPEX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în domen..
GLOBAL PROFIL CONSTRUCT - Demolări, dezafectări clădiri, renovări, construcții civile și industriale
14.06.2018
519 vizitatori

GLOBAL PROFIL CONSTRUCT SRL este o firmă care asigură servicii de demolare a clădirilor de înălțime medie și mică, în toate orașele țării. De asemenea, firma efectuează și lucrări de demolări case, hale, construcții industriale și g..
ANDOR - Închirieri utilaje, excavații și terasamente
07.03.2018
6686 vizitatori

 Compania Andor furnizează servicii de închiriere utilaje și echipamente de construcții, fiind un partener de încredere pe piața construcțiilor civile, industriale și edilitare din Cluj Napoca. De la închirierea utilajelor de construcții, ..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
6573 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
All Strade Construct & Tehnology - Asfaltare, demolări, excavații
30.10.2017
1737 vizitatori

ALL STRADE CONSTRUCT oferă servicii specializate de asfaltări, demolări, excavații și platforme betonate. Credem că dezvoltarea infarstructurii este un indicator al progresului și investim inteligent resurele în vederea participării pe piaț..
PITRICON - Terasamente, transport marfă, piatră concasată și balast, microhidrocentrale
02.05.2017
2951 vizitatori

PITRICON SRL este o firmă cu mai mult de 15 ani de experiență în domeniul construcțiilor civile și industriale. Lista de servicii cuprinde amenajări hidrotehnice, execuție drumuri / poduri, lucrări de terasare, închirierea și transportul d..
WERTYKL PROIECT SRL - Construcții civile și industriale
27.04.2017
1608 vizitatori

  SUCCESUL ESTE UN SPORT DE ECHIPA!   WERTYKL PROIECT. Ne place să construim.O hală, un bloc, o fabrică, un drum... Ce plan aveți? Începem cu o fundație solidă, punem strat peste strat, piatră peste piatră, până când lucrarea ia ..
TARNIȚA PREST - Balastiere, închiriere utilaje și lucrări drumuri
11.05.2016
2263 vizitatori

Firma TARNIȚA PREST a fost înfiinţată în anul 1997, moment din care s-a specializat continuu, devenind o firmă cu tradiție pe piața clujeană de exploatare și transportare a agregatelor.De aproape 10 ani, Tarnița Prest oferă cu profesional..
ȘANȚUL - Închirieri utilaje, excavații și transport materiale de construcții
24.06.2016
5811 vizitatori

Firma ȘANȚUL a fost înființată în anul 2006, moment din care s-a specializat continuu, executând cu profesionalism lucrări de excavații, terasamente, drumuri, rețele exterioare apă-canal, fundații case, demolări. De asemenea, profesioni..
OLD STEEL DARO GRUP - Demolări - Asfaltări - Confecții metalice
11.03.2016
2040 vizitatori

Societatea OLD STEEL DARO GRUP se ocupă cu lucrări din domeniul construcții civile și industriale, fiind specializată în trei domenii principale de activitate: asfaltări, demolări și confecții metalice.Old Steel Daro Grup dispune de o echip..
DANYFER - Construcții drumuri și poduri, închirieri utilaje construcții
25.09.2015
2966 vizitatori

Societatea DANYFER activează în domeniul construcțiilor și instalațiilor din anul 2006, fiind specializată în construcții de drumuri și poduri, realizarea instalațiilor de canalizare și închirierea utilajelor pentru construcții.Compania ..
MiSi Construct - partenerul tau in excavatii - demolari - inchirieri utilaje
29.05.2015
4678 vizitatori

Cu o experienta de 5 ani in domeniul constructiilor, MISI CONSTRUCT (SC MiSiConstruct SRL) pune la dispozitia clientilor sai servicii de demolari, excavatii si terasari cu utilaje performante.Echipa de profesionisti de la MiSi Construct executa demol..
CAMEOLIS - Servicii demolari si excavatii - Inchirieri utilaje de constructii
11.03.2015
4701 vizitatori

Cameolis va ofera servicii de demolari si excavatii in constructii. Cameolis realizeaza lucrari de excavare si demolari mecanice cu utilajele din dotare (excavatoare, buldoexcavatoare, incarcatoare frontale,etc) avand o experienta vasta in activitati..
BS Group Demolation - Demolări, lucrări terasiere și stabilizarea solului, scule și utilaje
16.10.2012
7196 vizitatori

BS Group Demolation Cluj oferă servicii de demolare construcții civile și industriale, lucrări de drumuri, lucrări terasiere și de săpătură generală, ecologizare, lucrări în carieră, precum și vânzare și închiriere de utilaje de cons..