Echipamente de ridicat în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de echipamente de ridicat în Cluj.

16 firme
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
22.11.2017
5845 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
28.08.2017
5880 vizitatori

Societatea LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hi..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
523 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
PROFLEX - furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
06.06.2017
10137 vizitatori

Proflex SRL este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de ..
KONECRANES - echipamente și servicii de ridicare
17.05.2017
7511 vizitatori

KONECRANES din Timișoara este o firmă ce se ocupă cu priectarea, producerea, întreținerea, dar și exploatarea de echipamente de ridicare cum sunt macaralele, podurile rulante, trolii sau electropalane. Suntem prezenți pe piața românească î..
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
1416 vizitatori

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, sup..
RUEN - Testari si analize tehnice - Examinare nedistructiva metale si nemetale
10.03.2017
986 vizitatori

RUEN SRL este o firmă ce are ca obiectiv desfășurarea de testări și analize tehnice, în principal încercări și examinări nedistructive precum cele pentru metale, nemetale, cu ultrasunete, cu lichide penetrante sau cu pulberi magnetice. De a..
PAK INDUSTRIAL - Închiriere utilaje construcții pentru lucru la înălțime - Construcții civile și industriale
7.03.2017
2615 vizitatori

Societatea PAK INDUSTRIAL din București închiriază, persoanelor din București sau din zonele limitrofe, o varietate de utilaje de construcții pentru lucru la înălțime: stivuitoare, plăci vibrante, miniescavatoare, încărcătoare frontale, g..
ELMAS - Macarale industriale-Structuri metalice-Stivuitoare-Ascensoare-Stelaje-Sisteme de parcare
06.03.2017
4964 vizitatori

ELMAS raspunde celor mai exigente cerinte din domeniul intralogisticii, oferind un pachet complet de produse - de la stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, ascensoare, scari rulante, platforme de materiale, la sisteme de depozitare, siste..
GUTMAN - Echipamente de ridicare, chingi de ancoraj și dispozitive de ridicare
06.02.2017
9729 vizitatori

GUTMAN vă oferă produse și accesorii pentru ridicare și manipulare de marfă. Gutman este o subdivizie a companiei ALFA CLUJ - unic producător de accesorii de ridicare din poliester, de la chingi de ridicare, chingi de ancoraj, frânghii de ridi..
METRONOM B - Închirieri și vânzări macarale, generatoare, nacele și reparatii utilaje
17.01.2017
6547 vizitatori

Compania METRONOM B vă oferă servicii de: închiriere automacarale (12 - 200 t), închirieri utilaje, reparații curente și capitale, reparații hidraulice, mecanice, electrice și electronice precum și pregătirea utilajelor în vederea autoriz..
Vectra Eurolift Service- Echipamente de ridicat - Baterii de tracțiune - Service stivuitoare - Baterii auto
08.09.2016
1625 vizitatori

Cu o experiență de peste 20 ani, Vectra Eurolift Service distribuie echipamente de ridicat, comercializează baterii de tracțiune și piese de schimb pentru stivuitoare. Aceasta se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi,..
Bia Impex - Distribuitor chingi textile - Echipamente de ridicare
27.11.2015
1206 vizitatori

Bia Impex este o companie ce are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuirea unei game complete de accesorii și echipamente pentru ridicare și ancorare, securizarea și manipularea de sarcini. Portofoliul bogat al companiei c..
VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY - Platforme pentru persoane cu dizabilități și mobilitate limitată
14.07.2015
2952 vizitatori

Înființată în 2006, compania VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY s-a dedicat adaptării spațiilor arhitectonice la necesitățile persoanelor cu dizabilități. Personalul tehnic Vertical Expert Accessibility este specializat în crearea de condiții ..
CHINGI EXPERT - Specialistul dumneavoastră în chingi de ancorare și ridicare
10.03.2015
2387 vizitatori

CHINGI EXPERT are ca principal obiect de activitate fabricarea unei game complete de chingi folosite pentru ancorarea, securizarea și manipularea de sarcini. Portofoliul de produse al companiei cuprinde chingi de ancorare, chingi auto, coltare marf..
GRUP LIFT - Lifturi - Ascensoare - Scari si Trotuare Rulante
16.02.2015
3853 vizitatori

Grup Lift va ofera lifturi, ascensoare, scari si trotuare rulante, precum si servicii de montaj ascensoare, scari rulante, modernizari, reparatii ascensoare, trotuare sau scari rulante. Grup Lift este un concept ce cuprinde mai multe companii din R..
GD Mașini de Ridicat - Poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă
14.02.2014
4850 vizitatori

GD Mașini de Ridicat SRL își desfăsoara activitatea în domeniul tehnicii de ridicare și manipulare a mărfurilor prin proiectarea, fabricarea, montajul și service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electr..