Echipamente de ridicat în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de echipamente de ridicat în Cluj.

12 firme
LOADCRANES - Reparații macarale, utilaje de ridicat și utilaje hidraulice
03.08.2018
6524 vizitatori

Compania LOADCRANES este activă pe piața reparațiilor încă din 2004 și are în dotare ateliere bine utilate, mașini de service și personal calificat în domeniu. Prestăm servicii de  întreținere, reparații, modernizări,  mecanice, hidr..
PROFLEX - Furtunuri, sisteme de ridicare și service hidraulic
31.07.2018
12077 vizitatori

PROFLEX este o firmă specializată în comercializarea de echipamente industriale precum sisteme de ridicare și ancorare, furtunuri hidraulice și industriale, cuple și fitinguri industriale. Pachetul de servicii și produse este completat de lucr..
KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare
20.04.2018
8202 vizitatori

Konecranes se ocupă cu proiectarea, producerea, întreținerea și exploatarea echipamentelor de ridicare cum sunt trolii, macaralele, electropalane și podurile rulante.  Konecranes este lider mondial în domeniul său de activitate - Lifting Bu..
GUTMAN - Echipamente de ridicare, chingi de ancoraj și dispozitive de ridicare
06.02.2018
10952 vizitatori

Firma Gutman se ocupă cu producerea de echipamente și accesorii pentru ridicare și manipulare de marfă. Gutman este o subdivizie a companiei ALFA CLUJ - unic producător de accesorii de ridicare din poliester, de la chingi de ridicare, chingi de ..
CANTARPROD - Cântare electronice, cântare industriale, cântare auto și case de marcat
22.11.2017
6406 vizitatori

CANTARPROD se ocupă cu producerea și distribuția de cântare industriale, cântare auto, cântare comerciale, cântare macara, cântare electronice, cântare pentru arendă, cântare feroviare, cântare etichetatoare, imprimante fiscale, mașini d..
Terotehnica - Reparații utilaje de construcții și distribuitor piese de schimb Deutz
25.07.2017
1256 vizitatori

Firma Terotehnica SRL are ca principal obiect de activitate asigurarea serviciilor de reparație și service pentru diverse echipamente și utilaje de construcții și agricole. De asemenea, Terotehnica este dealer autorizat pentru produsele Deutz, o..
PROTEHNIC BODEA - protecția muncii - verificare instalații și echipamente - management deșeuri - prevenire incendii
10.05.2017
2180 vizitatori

PROTEHNIC BODEA SRL este o firmă ce activează în domeniul activităților de testări și analize tehnice, specializat în prestarea serviciilor de consultanță în securitatea și sănătatea în muncă, prevenirea și stingerea incendiilor, sup..
Vectra Eurolift Service- Echipamente de ridicat - Baterii de tracțiune - Service stivuitoare - Baterii auto
08.09.2016
2123 vizitatori

Cu o experiență de peste 20 ani, Vectra Eurolift Service distribuie echipamente de ridicat, comercializează baterii de tracțiune și piese de schimb pentru stivuitoare. Aceasta se bucură de o reputație foarte bună în rândul clienților săi,..
Bia Impex - Distribuitor chingi textile - Echipamente de ridicare
27.11.2015
1307 vizitatori

Bia Impex este o companie ce are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuirea unei game complete de accesorii și echipamente pentru ridicare și ancorare, securizarea și manipularea de sarcini. Portofoliul bogat al companiei c..
VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY - Platforme pentru persoane cu dizabilități și mobilitate limitată
14.07.2015
3359 vizitatori

Înființată în 2006, compania VERTICAL EXPERT ACCESSIBILITY s-a dedicat adaptării spațiilor arhitectonice la necesitățile persoanelor cu dizabilități. Personalul tehnic Vertical Expert Accessibility este specializat în crearea de condiții ..
CHINGI EXPERT - Specialistul dumneavoastră în chingi de ancorare și ridicare
10.03.2015
2387 vizitatori

CHINGI EXPERT are ca principal obiect de activitate fabricarea unei game complete de chingi folosite pentru ancorarea, securizarea și manipularea de sarcini. Portofoliul de produse al companiei cuprinde chingi de ancorare, chingi auto, coltare marf..
GRUP LIFT - Lifturi - Ascensoare - Scari si Trotuare Rulante
16.02.2015
4232 vizitatori

Grup Lift va ofera lifturi, ascensoare, scari si trotuare rulante, precum si servicii de montaj ascensoare, scari rulante, modernizari, reparatii ascensoare, trotuare sau scari rulante. Grup Lift este un concept ce cuprinde mai multe companii din R..
GD Mașini de Ridicat - Poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă
14.02.2014
4968 vizitatori

GD Mașini de Ridicat SRL își desfăsoara activitatea în domeniul tehnicii de ridicare și manipulare a mărfurilor prin proiectarea, fabricarea, montajul și service-ul de poduri rulante, macarale industriale, platforme de ridicare marfă, electr..