Finisaje interioare și exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate realizarea de finisaje interioare și exterioare în Cluj.

37 firme
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1654 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
TARDO CONSTRUCT - Construcții ansambluri rezidențiale - Sisteme termoizolante
17.12.2015
2444 vizitatori

Societatea TARDO CONSTRUCT a fost înființată în anul 2003 și este specializată în construcții civile și industriale.Tardo Construct pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii din domeniul construcțiilor civile și industrial..
VERT CONSTRUCT - Construcții case, duplexuri și blocuri de locuințe
01.09.2015
3667 vizitatori

VERT CONSTRUCT este o companie de construcții civile și industriale din CLUJ-NAPOCA, specializată în construcția de case, vile, duplexuri, blocuri de locuințe sau clădiri industriale, precum și în realizarea de finisaje interioare și exteri..
ROTEXO - Tencuieli decorative si vopsele pentru finisaje exterioare de exceptie
24.07.2014
2715 vizitatori

Compania ROTEXO are ca principal obiect de activitate comercializarea unei game complete de materiale de constructii, de la tencuieli și baze decorative, la adezivi si vopsele, pentru finisaje exterioare de exceptie. Produsele oferite de ROTEXO sunt..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
6441 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
SDF THERMO TEAM - Construcții civile, case la roșu, case la cheie, termoizolații și finisaje
12.10.2011
4966 vizitatori

SDF Thermo Team vă oferă servicii de execuție construcții civile, de la case la roșu la case la cheie, dar și finisaje interioare și exterioare, precum și termoizolații.Executăm case la roșu - clădiri fără finisaje și fără partea ext..
CONSTRUCT KITIP - finisaje exterioare si interioare - montaj faianta si gresie - montaj acoperisuri
16.07.2010
7459 vizitatori

Construct Kitip este o companie ce are ca obiectiv constructii, in care se include toata gama de executii incepand de la fundatie si apoi la preferintele clientului. Lucrarile realizate de firma Construct Kitip includ: finisaje exterioare si interioa..
ZAR CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, amenajări interioare și exterioare
10.06.2010
9305 vizitatori

De la înființare până astăzi, societatea Zar Construct a derulat multiple activități legate de construcții industriale și civile, lucrări de amenajări interioare, finisaje, zugrăveli, montaj parchet stratificat, placări polistiren expand..
< 1 2 >