Finisaje interioare și exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate realizarea de finisaje interioare și exterioare în Cluj.

35 firme
PiatraOnline.ro - Cel mai mare showroom de piatra naturala din Romania
12.05.2015
10561 vizitatori

Unul dintre cei mai importanti furnizori de piatra naturala si decorativa din Romania - ROCK STAR CONSTRUCT va pune la dispozitie pe site-ul www.piatraonline.ro peste 1500 de produse pentru lucrari de amenajari interioare si exterioare, dar si servic..
ROTEXO - Tencuieli decorative si vopsele pentru finisaje exterioare de exceptie
24.07.2014
2381 vizitatori

Compania ROTEXO are ca principal obiect de activitate comercializarea unei game complete de materiale de constructii, de la tencuieli și baze decorative, la adezivi si vopsele, pentru finisaje exterioare de exceptie. Produsele oferite de ROTEXO sunt..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
5908 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
SDF THERMO TEAM - Construcții civile, case la roșu, case la cheie, termoizolații și finisaje
12.10.2011
4801 vizitatori

SDF Thermo Team vă oferă servicii de execuție construcții civile, de la case la roșu la case la cheie, dar și finisaje interioare și exterioare, precum și termoizolații.Executăm case la roșu - clădiri fără finisaje și fără partea ext..
CONSTRUCT KITIP - finisaje exterioare si interioare - montaj faianta si gresie - montaj acoperisuri
16.07.2010
6943 vizitatori

Construct Kitip este o companie ce are ca obiectiv constructii, in care se include toata gama de executii incepand de la fundatie si apoi la preferintele clientului. Lucrarile realizate de firma Construct Kitip includ: finisaje exterioare si interioa..
ZAR CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, amenajări interioare și exterioare
10.06.2010
9072 vizitatori

De la înființare până astăzi, societatea Zar Construct a derulat multiple activități legate de construcții industriale și civile, lucrări de amenajări interioare, finisaje, zugrăveli, montaj parchet stratificat, placări polistiren expand..
< 1 2 >