Finisaje interioare și exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate realizarea de finisaje interioare și exterioare în Cluj.

37 firme
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
10.12.2018
13790 vizitatori

ELYNYS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
27.11.2018
12052 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
CBA NEW DESIGN - Restaurare fațade, restaurare și conservare piatră naturală, restaure monumente istorice
23.11.2018
148 vizitatori

CBA NEW DESIGN se remarcă pe piață prin serviciile de calitate superioară în domeniul restaurărilor, acestea incluzând: restaurare fațade, restaurare și conservare piatră naturală, restaure monumente istorice și nu numai. De asemenea, fir..
Sc. TM - Color Srl. – Importator de vopsele: TIKKURILA-Finlanda și JUB-Slovenia, Lacuri, vopsele, pardoseli, produse amenajări interioare-exterioare
02.10.2018
2331 vizitatori

Compania TM COLOR are ca principal obiectiv importul si distribuirea de produse pentru amenajări interioare și exterioare, de la lacuri și vopsele până la scule necesare pentru realizarea proiectelor dumneavoastră. De asemenea, pentru a facilit..
POLISTIREN DECOR - Profile arhitecturale din polistiren și restaurări de fațade
18.09.2018
7423 vizitatori

POLISTIREN DECOR este o firmă specializată în producția soluțiilor arhitecturale și artizanale pentru toate tipurile de clădiri, oferind produse precum profile din polistiren expandat și extrudat.Îmbinând ingineria cu arta în domeniul cons..
NAPOCA CONSTRUCT - Construcții rezidențiale și comerciale - Amenajări interioare și exterioare
06.09.2018
1035 vizitatori

  NAPOCA CONSTRUCT este o companie cu o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale și comerciale, cât și în cel al amenajărilor interioare și exterioare. Aceasta pune la dispoziția clienților o gamă vastă de servicii ..
CARPAT INSTAL - Proiectare și execuție instalații, mentenanță generală clădiri
29.08.2018
3604 vizitatori

CARPAT INSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor termice, de apă canal, sisteme de irigații și instalații de stingere incendii. Scopul firmei este oferirea serviciilor de calitate și facem față cu brio oricăror provocări. ..
TOTAL QUALITY CONS - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
08.08.2018
9400 vizitatori

TOTAL QUALITY CONS activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale,oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora în div..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
30.07.2018
8371 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
VENEX - Cărămidă aparentă
27.07.2018
8845 vizitatori

Firma VENEX cu sediul în Cluj-Napoca are ca activitate principală finisajele exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Echipa de specialiști VENEX aplică în totalitate standardele calită..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
13.07.2018
7756 vizitatori

LIBRA IMPEX este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în domen..
HERMES DESIGN - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
10.07.2018
3190 vizitatori

Hermes Design este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gra..
KROMSTON - Căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
07.06.2018
11110 vizitatori

KROMSTON este o companie recunoscută în importul și comercializarea de produse din plută, izolații termice și izolații fonice cu plută, cărămidă aparentă klinker, pavaje și pardoseli klinker, cărămidă antichizată, toate dedicate dive..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
29.05.2018
9479 vizitatori

KOVANNIS CREATIV SRL activează în domeniul construcțiilor civile de la A la Z realizând case, vile sau blocuri, servicii de amenajări interioare și exterioare, finisaje de lux, lucrări de izolații și placări. Firma oferă toate aceste servi..
R & A CORTINE - Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
25.05.2018
6147 vizitatori

Firma R & A CORTINE lucrează în domeniul construcțiilor civile și industriale, asigurând servicii de  amenajări interioare precum zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la p..
Gabriel Petrisor Construct - Case la cheie executate în timp record!
22.05.2018
19533 vizitatori

Compania GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT are curajul de a executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe, având avantajul experienței a patru generații de constructori. Înființată în anul 2005 și având sediul în Cluj-Napoca, compan..
DECOSTIREN - Ornamente arhitecturale pentru fațadă, coloane, pilaștri și alte decorațiuni interioare
15.05.2018
922 vizitatori

DECOSTIREN este o companie specializată în ornamente arhitecturale din polistiren pentru fațade, cât și pentru spații interioare. Compania DECOSTIREN pune preț pe frumusețea detaliilor arhitecturale care fac dintr-o simplă clădire o constru..
ORNAMENTE POLISTIREN -  Ornamente decorative arhitecturale din polistiren
08.05.2018
628 vizitatori

ORNAMENTE POLISTIREN este o companie dedicată înfrumusețării clădirilor cu ornamente decorative arhitecturale din polistiren care vin într-o varietate de forme și mărimi. Compania investește constant în tehnologie și oferă seriozitate, re..
MAV CONSTRUCT - Construcții civile, amenajări interioare și exterioare, execuție instalații
19.04.2018
4096 vizitatori

Firma MAV CONSTRUCT prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, de la amenajări, reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile, izolații și instalații, montaj confecții metalice și conducte, fin..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
6575 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
NELLO CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, terasamente și închirieri utilaje
16.02.2018
2414 vizitatori

Firma NELLO CONSTRUCT execută lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale de la case, blocuri, clădiri pentru producție industrială, centre comerciale, garaje, inclusiv garaje subterane. De asemenea, echipa Nello Construct..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
1425 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case pasive cu planuri tip și case pasive personaliza..
LEMNA TERR - Parchet, scări interioare din lemn și produse montaj parchet
31.07.2017
1020 vizitatori

LEMNA TERR comerzializează o gamă variată de parchet și scări interioare din lemn de cea mai bună calitate. Suntem pe piața românească de 15 ani, ceea ce ne-a ajutat să de dezvoltăm și să dobândim experiența necesară în oferirea serv..
HAZ CONSTRUCT  -  Construcții case particulare, amenajări interioare și termoizolații
26.04.2017
5922 vizitatori

Compania Haz Construct execută o gamă largă de construcții în Cluj - case particulare, vile, case de vacanță, case la cheie. Lucrările și serviciile Haz Construct sunt executate în județul Cluj și în municipiul Cluj-Napoca.Care este obie..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
1582 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
TEHNO CASNIC SERVICE SRL - parchet din lemn masiv - parchet stratificat - lacuri, chituri și adezivi Tover
20.04.2017
1760 vizitatori

TEHNO CASNIC SERVICE SRL comercializează o gamă largă de soluții moderne pentru montarea și întreținerea parchetului, inclusiv modele personalizate de parchet din lemn masiv sau parchet stratificat. Activă pe piața românească de aproape 20..
ARES CONSTRUCTII - Construcții rezidențiale și nerezidențiale, amenajări și finisaje
02.02.2017
1563 vizitatori

ARES CONSTRUCȚII SRL este o firmă de construcții rezidentiale și nerezidențiale, specializată în clădirea imobiliarelor noi, amenajarea spațiilor interioare și lucrările de întreținere. Oferta construcțiilor civile include și execuția..
CONIMET IMPEX - Construcții civile și industriale, amenajări interioare și exterioare
27.01.2017
4732 vizitatori

Cu o prezență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, compania Conimet Impex SRL și-a câștigat o poziție bine meritată în topul companiilor de profil din județul Cluj și nu numai, executând toată gama de lu..
STONEREX - Plăci de fibrociment pentru placări interioare și exterioare
18.07.2016
3199 vizitatori

Firma STONEREX produce și distribuie la nivel național plăci de fibrociment pentru placări interioare și exterioare. Ideale pentru placarea fațadelor, pardoselilor, pereților interiori, teraselor sau acoperișurilor, plăcile StoneREX sunt pro..
ALL IN TECHNIC - Lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale
02.06.2016
1578 vizitatori

Firma ALL IN TECHNIC, cu sediul în Florești, județul Cluj, este specializată în execuția de lucrări de carotare, folosind tehnica diamantată. De asemenea, All In Technic oferă și servicii suplimentare pentru clădiri rezidențiale și nere..
< 1 2 >