Finisaje interioare și exterioare în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate realizarea de finisaje interioare și exterioare în Cluj.

32 firme
MAV CONSTRUCT - Construcții civile, amenajări interioare și exterioare, execuție instalații
19.04.2018
2795 vizitatori

Firma MAV CONSTRUCT prestează servicii în domeniul construcțiilor civile și industriale, de la amenajări, reparații capitale sau de schimbare de destinație a unor imobile, izolații și instalații, montaj confecții metalice și conducte, fin..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
05.03.2018
5687 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT este o firmă clujeană care vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în anul 2003, compania se ocupă cu amenajarea și rea..
NELLO CONSTRUCT - Construcții civile și industriale, terasamente și închirieri utilaje
16.02.2018
1638 vizitatori

Firma NELLO CONSTRUCT execută lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale de la case, blocuri, clădiri pentru producție industrială, centre comerciale, garaje, inclusiv garaje subterane. De asemenea, echipa Nello Construct..
SP House World - Planuri tip case, case de vânzare, terenuri de vânzare
18.01.2018
589 vizitatori

Firma SP House World se ocupă cu execuția de case și blocuri la roșu sau la cheie. Utilizăm soluții optime de la concept și până la finalizare pentru fiecare proiect în parte. Construim case verzi cu planuri tip și case verzi personalizate..
DECORINT - Construcții ansambluri rezidențiale, materiale de construcții și sisteme termoizolante
23.11.2017
11205 vizitatori

Divizia de construcții DECORINT oferă servicii de la A la Z: construcții la cheie, reabilitări de construcții vechi, mansardări, sisteme termoizolante pentru fațade și o gamă variată de lucrări de finisaje interioare - tavane false casetat..
ELYNYS IMPEX - Materiale de construcții, distribuitor Baumit, finisaje Cluj
15.11.2017
12603 vizitatori

ELINIS IMPEX comercializează materiale de construcții Baumit, adezivi, tencuieli, gleturi, vopseluri lavabile, termoizolații, polistiren, plasă, fibră sticlă, oferind și servicii de placări exterioare cu polistiren expandat, executare tencuie..
Polistiren Decor - Profile arhitecturale din polistiren și restaurări de fațade
13.09.2017
6517 vizitatori

Polistiren Decor este o firmă specializată în producția soluțiilor arhitecturale și artizanale pentru toate tipurile de clădiri, oferind produse precum profile din polistiren expandat.Îmbinând ingineria cu arta în domeniul construcțiilor, ..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
8122 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
LEMNA TERR - Parchet, scări interioare din lemn și produse montaj parchet
31.07.2017
658 vizitatori

LEMNA TERR comerzializează o gamă variată de parchet și scări interioare din lemn de cea mai bună calitate. Suntem pe piața românească de 15 ani, ceea ce ne-a ajutat să de dezvoltăm și să dobândim experiența necesară în oferirea serv..
STONE SYSTEM INTERNATIONAL - Sisteme de pardoseli și tencuieli amprentate
21.07.2017
6928 vizitatori

STONE SYSTEM INTERNATIONAL oferă soluții specializate pentru amenajări interioare și exterioare: materiale pentru pardoseli decorative, piatră spălată Chromostone, tencuieli decorative amprentate și pardoseli industriale. Firma dispune de dou..
Hermes Design - gresie și faianță, parchet și articole sanitare
19.07.2017
1685 vizitatori

DNS Hermes SRL este o firmă specializată în comercializarea soluțiilor inteligente și elegante pentru proiecte de amenajare interioară inedite. Puteți alege dintr-o gamă variată de produse: gresie, faianță, mozaic, gresie porțelanată, gr..
VENEX - Cărămidă aparentă
04.07.2017
7972 vizitatori

Firma VENEX cu sediul în Cluj-Napoca are ca activitate principală finisajele exterioare și interioare din cărămidă aparentă, granit, marmură, travertin și Blauwe Steen. Placări interioare și exterioare cu cărămidă aparentă Echipa de ..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6592 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
R & A CORTINE- Construcții, amenajări interioare și exterioare și montări de geamuri
31.05.2017
4791 vizitatori

Firma R & A CORTINE SRL lucrează în domeniul construcțiilor și amenajărilor interioare și se ocupă de zugrăveli, vopsitorie și montări geamuri. R & A Cortine oferă clienților gama completă de servicii, de la proiectare și până la exec..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
8043 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
KROMSTON - Căramidă klinker, pardoseli klinker și parchet plută
23.05.2017
10000 vizitatori

Firma KROMSTON SRL activează în domeniul comercializării și montajului de produse din plută și produse klinker. Dispunem de: cărămidă aparentă, cărămidă decorativă, pavaj, pardoseli ceramice, parchet plută, lambriu plută, dar și izol..
ALERAD CONSTRUCT - amenajări interioare și exterioare - construcții civile - pavaje
09.05.2017
1674 vizitatori

ALERAD CONSTRUCT SRL este o firmă ce își desfășoară activitatea în domeniul construcțiilor civile, prestând diverse servicii de amenajare interioară și exterioară. În portofoliul firmei pot fi întâlnite lucrări precum execuția de gar..
HAZ CONSTRUCT  -  Construcții case particulare, amenajări interioare și termoizolații
26.04.2017
5717 vizitatori

Compania Haz Construct execută o gamă largă de construcții în Cluj - case particulare, vile, case de vacanță, case la cheie. Lucrările și serviciile Haz Construct sunt executate în județul Cluj și în municipiul Cluj-Napoca.Care este obie..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
1167 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
Gabriel Petrișor Construct - Case la cheie executate în timp record!
25.04.2017
17162 vizitatori

GABRIEL PETRISOR CONSTRUCT SRL este o companie ce a fost înființată in 2005 și își are sediul în Cluj-Napoca. Au curajul de a  executa construcții speciale, proiecte tot mai îndraznețe pentru că au în spate experiența a patru generații..
TEHNO CASNIC SERVICE SRL - parchet din lemn masiv - parchet stratificat - lacuri, chituri și adezivi Tover
20.04.2017
1174 vizitatori

TEHNO CASNIC SERVICE SRL comercializează o gamă largă de soluții moderne pentru montarea și întreținerea parchetului, inclusiv modele personalizate de parchet din lemn masiv sau parchet stratificat. Activă pe piața românească de aproape 20..
ARES CONSTRUCTII - Construcții rezidențiale și nerezidențiale, amenajări și finisaje
02.02.2017
1348 vizitatori

ARES CONSTRUCȚII SRL este o firmă de construcții rezidentiale și nerezidențiale, specializată în clădirea imobiliarelor noi, amenajarea spațiilor interioare și lucrările de întreținere. Oferta construcțiilor civile include și execuția..
CONIMET IMPEX - Construcții civile și industriale, amenajări interioare și exterioare
27.01.2017
4504 vizitatori

Cu o prezență de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, compania Conimet Impex SRL și-a câștigat o poziție bine meritată în topul companiilor de profil din județul Cluj și nu numai, executând toată gama de lu..
STONEREX - Plăci de fibrociment pentru placări interioare și exterioare
18.07.2016
3199 vizitatori

Firma STONEREX produce și distribuie la nivel național plăci de fibrociment pentru placări interioare și exterioare. Ideale pentru placarea fațadelor, pardoselilor, pereților interiori, teraselor sau acoperișurilor, plăcile StoneREX sunt pro..
ALL IN TECHNIC - Lucrări de construcții clădiri rezidențiale și nerezidențiale
02.06.2016
1481 vizitatori

Firma ALL IN TECHNIC, cu sediul în Florești, județul Cluj, este specializată în execuția de lucrări de carotare, folosind tehnica diamantată. De asemenea, All In Technic oferă și servicii suplimentare pentru clădiri rezidențiale și nere..
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1440 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
TARDO CONSTRUCT - Construcții ansambluri rezidențiale - Sisteme termoizolante
17.12.2015
2356 vizitatori

Societatea TARDO CONSTRUCT a fost înființată în anul 2003 și este specializată în construcții civile și industriale.Tardo Construct pune la dispoziția clienților o gamă largă de servicii din domeniul construcțiilor civile și industrial..
VERT CONSTRUCT - Construcții case, duplexuri și blocuri de locuințe
01.09.2015
3512 vizitatori

VERT CONSTRUCT este o companie de construcții civile și industriale din CLUJ-NAPOCA, specializată în construcția de case, vile, duplexuri, blocuri de locuințe sau clădiri industriale, precum și în realizarea de finisaje interioare și exteri..
ROTEXO - Tencuieli decorative si vopsele pentru finisaje exterioare de exceptie
24.07.2014
2414 vizitatori

Compania ROTEXO are ca principal obiect de activitate comercializarea unei game complete de materiale de constructii, de la tencuieli și baze decorative, la adezivi si vopsele, pentru finisaje exterioare de exceptie. Produsele oferite de ROTEXO sunt..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
6062 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
< 1 2 >