Hidroizolații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de hidroizolații în Cluj.

11 firme
GENERALBUILDING INVEST - Construcții case la roșu, mansardări, hidroizolații și termoizolații
23.02.2018
1585 vizitatori

Firma GENERALBUILDING INVEST activează în domeniul execuției de case "la roșu", mansardări, hidroizolații și termoizolații, reabilitări termice și renovări. Serviciile oferite de Generalbuilding Invest sunt executate rapid și eficient, cu..
Power Ann Partner - Hidroizolații la cheie
12.09.2017
818 vizitatori

POWER ANN PARTNER activează în domeniul hidroizolațiilor, oferind servicii profesionale de hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC, hidroizolații hale, dar și reparații hidroizolații și mentenanță hale. Echipa de spe..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
8346 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6768 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
1271 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
ALEXA CONSULT  - Hidroizolații acoperișuri - Pardoseli
17.02.2017
3159 vizitatori

ALEXA CONSULT este o companie înființată în anul 2007, specializată în lucrări de construcții (hidroizolații acoperișuri și execuție pardoseli) pentru clădiri industriale, administrative și case private.Firma Alexa Consult oferă o gam..
AFFAIR CONSULT - Termosisteme - Execuție și întreținere acoperișuri - Administrare imobile
27.01.2015
3470 vizitatori

Societatea AFFAIR CONSULT activează în domeniul construcțiilor din anul 2005, având un portofoliu bogat de lucrări executate atât pe piața orașului Cluj Napoca, în județul Cluj cât și în alte orașe : Bistrița, Alba, București. Experie..
MISTRAL SAAB - servicii profesionale de scufundare - constructii hidrotehnice scufundate
04.06.2014
3670 vizitatori

Interventii subacvatice cu scafandri in regim de URGENTA! Mistral Saab are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii hidrotehnice scufundate si interventii specializate cu scafandri in regim normal sau de urgenta.Echipa Mistral Saab..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
6142 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase
02.12.2013
6426 vizitatori

Bauder realizeaza sisteme pentru acoperisuri - hidro si termoizolatii la un standard tehnologic inalt, in Germania fiind al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa al treilea. Scopul nostr..
Metal Plan Construct - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii
24.09.2013
6783 vizitatori

Metal Plan Construct isi desfasoara activitatea in domeniul acoperisurilor din tabla asigurand clientilor sai cele mai potrivite tehnologii si materiale pentru acoperisuri. Metal Plan Construct comercializeaza si monteaza tigla metalica pentru ca aco..