Hidroizolații în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme care se ocupă cu distribuția, comercializarea, producția sau montajul de hidroizolații în Cluj.

13 firme
Power Ann Partner - Hidroizolații la cheie
12.09.2017
444 vizitatori

POWER ANN PARTNER activează în domeniul hidroizolațiilor, oferind servicii profesionale de hidroizolații la cheie, hidroizolații cu membrană PVC, hidroizolații hale, dar și reparații hidroizolații și mentenanță hale. Echipa de spe..
Total Quality Cons - Construcții civile și industriale, materiale și utilaje pentru construcții
02.08.2017
7606 vizitatori

Total Quality Cons SRL activează de peste 20 de ani în domeniul construcțiilor civile și industriale, oferind constant cele mai bune soluții în comerțul cu materiale și utilaje pentru construcții, dar și aplicarea sau utilizarea acestora î..
Libra Impex - Construcții civile, lucrări de restaurare, consolidare clădiri și monumente istorice
23.06.2017
6133 vizitatori

Libra Impex SRL este o firmă ce s-a dezvoltat în domeniul lucrărilor de construcții civile și industriale, incluzând proiecte de amenajare interioară și exterioară. Echipa Libra Impex este atestată în execuția unor lucrări speciale în d..
KOVANNIS CREATIV - Construcții de la A la Z, finisaje de lux și termoizolații
26.05.2017
7241 vizitatori

KOVANNIS CREATIV lucrează în domeniul construcțiilor și se ocupă de construcții civile de la A la Z, servicii de amenajări și finisaje de lux, dar și lucrări de izolații. Firma oferă toate aceste servicii zonei municipiului Cluj-Napoca ș..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
904 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
ALEXA CONSULT  - Hidroizolații acoperișuri - Pardoseli
17.02.2017
2758 vizitatori

ALEXA CONSULT este o companie înființată în anul 2007, specializată în lucrări de construcții (hidroizolații acoperișuri și execuție pardoseli) pentru clădiri industriale, administrative și case private.Firma Alexa Consult oferă o gam..
SEVEN CONSTRUCT - Construcții și finisări în construcții
13.02.2017
5228 vizitatori

SEVEN CONSTRUCT Cluj vă stă la dispoziție cu servicii complete de amenajări interioare și exterioare, având experiență de peste 10 ani în acest domeniu. Fondată în 2003, compania se ocupă cu amenajarea și realizarea de finisaje pentru or..
GENERALBUILDING INVEST - hidroizolatii - termoizolatii - case
03.02.2017
1092 vizitatori

GENERALBUILDING INVEST SRL este o firmă clujeană ce are drept obiectiv execuția hidroizolațiilor și termoizolațiilor. Finisajele exterioare sunt completate și de alte servicii, precum construcția de case "la roșu", reabilitările termice și..
AFFAIR CONSULT - Termosisteme - Execuție și întreținere acoperișuri - Administrare imobile
27.01.2015
3248 vizitatori

Societatea AFFAIR CONSULT activează în domeniul construcțiilor din anul 2005, având un portofoliu bogat de lucrări executate atât pe piața orașului Cluj Napoca, în județul Cluj cât și în alte orașe : Bistrița, Alba, București. Experie..
MISTRAL SAAB - servicii profesionale de scufundare - constructii hidrotehnice scufundate
04.06.2014
3455 vizitatori

Interventii subacvatice cu scafandri in regim de URGENTA! Mistral Saab are ca principal obiect de activitate realizarea de constructii hidrotehnice scufundate si interventii specializate cu scafandri in regim normal sau de urgenta.Echipa Mistral Saab..
CORNELIU CONSTRUCTII - lucrari de constructii - hidroizolatii - termosudabile - termosisteme
05.03.2014
5911 vizitatori

Compania Corneliu Constructii din Cluj-Napoca are ca principal obiect de activitate realizarea lucrarilor de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale. Compania Corneliu Constructii ofera clientilor sai servicii de hidroizolatii, t..
BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase
02.12.2013
6004 vizitatori

Bauder realizeaza sisteme pentru acoperisuri - hidro si termoizolatii la un standard tehnologic inalt, in Germania fiind al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa al treilea. Scopul nostr..
Metal Plan Construct - Tigla metalica - Dulgherie - Ferestre mansarda - Amenajari - Hidroizolatii
24.09.2013
6561 vizitatori

Metal Plan Construct isi desfasoara activitatea in domeniul acoperisurilor din tabla asigurand clientilor sai cele mai potrivite tehnologii si materiale pentru acoperisuri. Metal Plan Construct comercializeaza si monteaza tigla metalica pentru ca aco..