MOST WANTED - Proiectare amenajări interioare - Design interior

MOST WANTED - Proiectare amenajări interioare - Design interior

actualizat la
23.06.2023
vizualizări
4978
2 voturi
status
actualizat

MOST WANTED este o firmă specializată în proiectare și amenajare de spații interioare, pornind de la funcționalitatea elementară și până la partea estetică.

Echipa este formată din oameni pasionați de estetică și design interior, care oferă servicii complexe de proiectare pentru amenajarea diverselor tipuri de spații.

Proiectele finalizate de-a lungul timpului vizează atât spațiile rezidențiale, cât și cele comerciale. De asemenea, activitatea firmei s-a întins și în afara țării, în partea de Europa de Est.

Soluții practice și estetice pentru nevoile tale

04 apartament DESIGN interior cl

Alegând MOST WANTED, te bucuri de finisaje deosebite, combinații de materiale, forme, modele, texturi și nuanțe care pun camerele în valoare.

Fie că este vorba despre un stil simplu, clasic sau modern, echipa MOST WANTED colaborează cu clientul pentru a crea spații care să atragă vizual, să fie confortabile și nu în ultimul rând, funcționale. 

Serviciile oferite includ designul interior rezidențial, designul interior comercial și designul interior de birouri.

Designul interior pentru spații comerciale este arta de a crea interioare funcționale și atractive, adaptate pentru afaceri sau alte entități comerciale precum recepții, zone de așteptare, restaurante, terase, cafenele și alte locuri publice.

Spațiile deschise luminate corespunzător, mobila confortabilă, culorile potrivite și accesibilitatea sunt elementele importante pentru crearea unei atmosfere plăcute și eficiente.

Designul interior pentru birouri este arta de a crea spații funcționale și estetice care rezultă creșterea performanței și a productivității angajaților. 

Pașii necesari pentru finalizarea unui proiect sunt următorii:

 • efectuarea măsurătorilor;
 • realizarea releveelor după spațiul existent;
 • prezentarea desenelor cu modificările recomandate (desene 2D);
 • realizarea planurilor de poziționare instalații electrice;
 • poziționare obiecte sanitare;
 • prezentarea proiectului 3D;

Echipa pune accent pe materiale durabile și de calitate, care să corespundă cerințelor clienților. Materialele și produsele sunt selectate din cataloage specializate, iar listele de achiziții detaliate sunt puse la dispoziția producătorilor de mobilă.

Pentru obiectele care trebuie executate la comandă se oferă desene de execuție detaliate.

MOST WANTED se ocupă și de implementarea proiectului prin asigurarea de asistență continuă pe șantier și soluționarea variilor probleme care pot apărea.

Sediul firmei se află în inima Transilvaniei, Cluj-Napoca, pe Bulevardul 21 Decembrie 1989, nr. 37, acolo unde echipa MOST WANTED așteaptă clienții care doresc să-și reîmprospăteze spațiul sau care visează la mai mult!

Galerie fotografii MOST WANTED - Proiectare amenajări interioare - Design interior

Servicii oferite de MOST WANTED:

Efectuarea măsurătorilor și realizarea releveelor după spațiul existent.

Prezentarea desenelor cu modificările recomandate (desene 2D), modificare pereți, poziționarea corpurilor de mobilier:

În primul rând ne gândim la funcționalitatea spațiului. Definim traseele de circulație în casă, dezvoltăm un aranjament optim pentru poziționarea corpurilor de mobilă și a echipamentelor folosite în încăpere.

Scopul nostru este să creăm un aranjament eficient și funcțional.

Plan poziționare instalații electrice/ poziționare obiecte sanitare.

Lucrările de pe șantier trebuie să meargă cât de fluent posibil, de aceea pregătim din timp planuri cu detalii pentru instalatori.

Prezentarea proiectului 3D: mobilier și elemente de decor, prezentarea unui concept general al spațiului.

Creăm o viziune. După ce definim funcționalitatea, adaptăm viziunea clientului, adăugând abordarea noastră globală, ca să putem prezenta un concept general al proiectului.

Selectare din cataloage - vizită la magazine:

gresie și faianță, parchet, finisaje pereți (deciziile trebuie luate din timp).

Ne asigurăm să informăm clientul despe soluții și finisaje. Este foarte important să ne convingem de calitatea produselor recomandate.

Materialele și finisajele afectează în mod direct perceperea noastră asupra spațiului.

Se efectuează eventualele modificări ale planurilor 3D, după care se realizează desenele de execuție (include oferta de preț pentru execuție sau achiziționare piese mobilier).

Întocmirea listelor de achiziții pentru toate elementele incluse în amenajare (obiecte de decor, corpuri de mobilă, accesorii). Pregătim liste de achiziții detaliate cu cantități specificate, să ajungă din timp produsele pe șantier.

Punem la dispoziția producătorilor de mobilă sau a altor obiecte care trebuie executate la comandă, desene de execuție detaliate, specificând materialele și culorile folosite.

Implementarea proiectului - implementarea începe din momentul în care primul meșter ajunge pe șantier.

Oferim asistență continuă pe parcursul implementării proiectului de amenajare.

Ne asigurăm că am oferit suficiente detalii echipelor care execută lucrarea pentu o implementare cursivă.

Despre eventualele probleme apărute imprevizibil, găsim soluții la fața locului.

Facem proiecte cu scop. Fiecare proiect de amenajare interioară trebuie să fie personalizat pentru utilizator, obiectele și soluțiile trebuie să fie în avantajul clientului, atât estetic, cât și financiar.

Contact Most Wanted - Design Interior

 • Telefon: 0740 814 449
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  B-dul 21 Decembrie 1989, Nr. 37, Cluj-Napoca

  FACEBOOK: Most Wanted Design

  INSTAGRAM: Mostwanted_design

  Program: Luni-Vineri: 10:00 - 16:00

 • Adresa WEB: https://mostwanted.ro/
2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti Most Wanted - Design Interior, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ARIMPEX COLLECTION - Sisteme de draperii și perdele, lenjerii, fețe de masă
04.11.2021
9250 vizualizari

ARIMPEX COLLECTION - Sisteme de draperii și perdele, lenjerii, fețe de masă

Arimpex Collection® pune la dispoziția clienților soluții textile pentru toate zonele industriei ospitalității: fețe de masă și servete, perne și pilote, lenjerii pentru pat, saltele, toppere și huse de protecție, perdele, draperii și sisteme de acți...
JAIS DECOR - design interior - amenajari interioare - covoare - tapet - perdele si draperii
06.11.2013
13814 vizualizari

JAIS DECOR - design interior - amenajari interioare - covoare - tapet - perdele si draperii

Jais Decor distribuie si comercializeaza diverse decoratiuni interioare, de la covoare la tapet, de la perdele si draperii la drapaje si tapiterii, totul pentru ca interiorul dumneavoastra sa fie unul unic si atractiv. Se stie ca design-ul interior ...
LAURENȚIU PALADE BIROU DE ARHITECTURĂ SRL - Proiectare complexă în domeniul construcțiilor - Proiectare arhitectură - Design de interior
07.06.2021
5777 vizualizari

LAURENȚIU PALADE BIROU DE ARHITECTURĂ SRL - Proiectare complexă în domeniul construcțiilor - Proiectare arhitectură - Design de interior

LAURENȚIU PALADE BIROU DE ARHITECTURĂ SRL, societate înființată în anul 2019, oferă o gamă extinsă de servicii de proiectare în domeniul construcțiilor. Compania execută proiecte simple sau complexe în domeniul civil, industrial sau agricol, asigurân...