SOLAR SOLUTION - Panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

SOLAR SOLUTION - Panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

actualizat la
07.11.2023
vizualizări
640
1 voturi
status
actualizat

SOLAR SOLUTION comercializează o gamă completă de produse din domeniul energiei solare, precum panouri solare fotovoltaice, invertoare, tablouri electrice și alte soluții pentru surse regenerabile de energie.

286899369 103466675732719 8773284322288861338 n

Energia solară, una dintre principalele surse de energie verde, se obține prin captarea celulelor de lumină, care eliberează electroni ce dau naștere curentului electric. Avantajul suprem este că oferă energia necesară în viața de zi cu zi a oamenilor, fără a afecta mediul înconjurător.

Astfel, panourile fotovoltaice sunt soluția ecologică și inteligentă pentru un viitor sustenabil și cu facturi de energie scăzute considerabil.

Gamă completă de panouri fotovoltaice

Gama de produse SOLAR SOLUTION:

 • acumulatori și BMS, conectori panouri fotovoltaice, tablou electric, protecții AC/DC, cabluri panouri fotovoltaice, invertor și controler, panouri fotovoltaice sau sisteme prindere panouri fotovoltaice;

Panoul solar fotovoltaic monocristalin Longi LR5 66HIH 500 M este un produs de top pentru cei care doresc să obțină o performanță maximă din sistemul lor de energie solară.

Cu o putere nominală de 500 W, acest panou solar poate furniza o cantitate considerabilă de energie pentru a alimenta diverse aplicații și utilizări.

Experții SOLAR SOLUTION recomandă setul de Mufe MC4 și conectorii MC4 T sau Y, împreună cu un descărcător supratensiune de încredere și un cablu solar de 6 mm, pentru un sistem gata de utilizare. De asemenea, siguranțele automate DC sunt indicate pentru o siguranță suplimentară.

Echipa se ocupă și de instalarea și întreținerea produselor și livrează rapid orice comandă plasată, completând astfel pachetul de servicii.

Prin intermediul echipamentelor oferite, clienții pot beneficia de soluții eficiente pentru a economisi energie și a contribui la un mediu mai curat și mai sănătos pentru generațiile viitoare.

Fie că este vorba de un sistem solar complet pentru casă sau accesorii precum baterii solare, panouri solare sau invertoare, SOLAR SOLUTION stă la dispoziția clienților cu informații, produse și servicii de calitate.

SOLAR SOLUTION - Tot ce ai nevoie pentru propriul tău sistem fotovoltaic

Galerie fotografii SOLAR SOLUTION - Panouri fotovoltaice, invertoare și accesorii

Produse oferite de SOLAR SOLUTION:

Servicii oferite de SOLAR SOLUTION:

 • Consultanță și asistență dedicată 24/7;
 • Instalare și întreținere;
 • Livrare rapidă pentru orice comandă la nivel național;
 • Garanția Returnării produsului timp de 14 de zile de la data achiziționării;

Contact SOLAR SOLUTION S.R.L.

 • Telefon: 0745 069 426
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Bld. Nicolae Bălcescu, nr. 143, Pitești

  FACEBOOK: Fotovoltaice.Shop

 • Adresa WEB: https://esol.ro/
1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLAR SOLUTION S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS - Panouri solare fotovoltaice, instalații hibrid, micro-hidrocentrale și turbine eoliene
04.06.2018
4808 vizualizari

ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS - Panouri solare fotovoltaice, instalații hibrid, micro-hidrocentrale și turbine eoliene

ENERGY FRIENDLY SOLUTIONS (EFS) este o companie din Cluj-Napoca ce activează în domeniul instalațiilor electrice bazate pe energii regenerabile asigurând: panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene, micro-hidrocentrale și încărcare a mașinilor elec...
KARON - Încălzire în pardoseală, panouri radiante și degivrare
29.06.2021
6318 vizualizari

KARON - Încălzire în pardoseală, panouri radiante și degivrare

Firma KORON pune la dispoziția clienților servicii de consultanță, proiectare, instalare și service pentru soluții de încălzire care utilizează cabluri electrice pentru încălzirea în pardoseală, covorașe electrice, Ecofilm, panouri radiante, radiatoa...
CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene
27.10.2011
16327 vizualizari

CARPAT ENERGY - energie alternativa - panouri solare - pompe de caldura - turbine eoliene

Carpat Energy Cluj-Napoca comercializeaza sisteme de energie alternativa pentru productia de electricitate din: panouri fotovoltaice, turbine eoliene, precum si sisteme de energie alternativa pentru productia de energie termica: pompe de caldura, po...