Tablă acoperiș în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția, producția sau montajul de tablă acoperiș în Cluj.

9 firme
ACOPART - Acoperișuri metalice de calitate!
24.11.2017
5351 vizitatori

Compania Acopart se ocupă cu montarea de acoperișuri metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare acoperișuri sau montaj sisteme pluviale. Împreună cu echipa sa, dinamică și profes..
TAKKA ROOF - Țiglă metalică, tablă cutată, tablă fălțuită și accesorii pentru acoperiș
20.09.2017
10182 vizitatori

TAKKA ROOF este aliatul tău în domeniul învelitorilor de tablă, oferind țiglă metalică, accesorii pentru acoperișuri, tablă cutată și sisteme pluviale disponibile în mai multe culori, modele şi tipuri de material. Firma își desfășoar..
Steel Profile - Confecții metalice și profile galvanizate
31.07.2017
10586 vizitatori

Steel Profile este un producător renumit de confecții metalice, specializat în fabricarea de tablă cutată, tablă plană, casete metalice, accesorii metalice și profile galvanizate pentru hale industriale. De asemenea, societatea oferă și ser..
VIVA ROOF METAL - Țiglă metalică și acoperișuri tablă fălțuită
31.07.2017
1827 vizitatori

VIVA Roof este aliatul tău în montajul de acoperișuri și reparații de acoperișuri, atât în țară, cât și în străinătate. Compania oferă țiglă metalică, acoperișuri din tablă fălțuită și accesorii acoperișuri, toate la preț d..
BDM ROOF SYSTEM - țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș
06.06.2017
1548 vizitatori

BDM Roof System SRL asigură cliențiilor săi soluții integrale pentru sistemele complete de învelitori metalice pentru acoperișuri. Întreaga gamă de țigle metalice și accesorii este produsă de fabricanți recunoscuți pentru calitatea produ..
TECTUM STEEL - Vânzare și montaj țiglă metalică și sisteme pluviale
10.05.2017
4806 vizitatori

TECTUM STEEL SRL se ocupă cu importul si distribuția de tablă tip țiglă și producerea de accesorii și sisteme pluviale necesare unui sistem de acoperiș complet. Oferim produse de înaltă clasă pentru siguranța unui acoperiș durabil și de..
ELMECO- Tigla metalica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda
16.10.2014
10909 vizitatori

Elmeco este specialist in acoperisuri si va poate oferi tigle metalice, jgheaburi si burlane, glafuri, ferestre de mansarda si nu in ultimul rand montaj si consultanta profesionista pentru acoperisuri si mansarde. Acoperisul ELMECO ofera casei perso..
EXPO TEST CONSTRUCT - proiectare comercializare si executie sisteme complete de acoperisuri
04.07.2014
6055 vizitatori

SC EXPO TEST CONSTRUCT SRL – lider national 2014 in distributia si vanzarea de invelitori din tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL. Fondata in anul 2003, avand ca obiect de activitate consilierea, proiectare- ofertare, va..
CARP CONSTRUCT - tigla metalica - tabla acoperis - sisteme de acoperisuri
20.08.2013
8110 vizitatori

Carp Construct este o companie infiintata in 2007 ce va ofera servicii de montaj tigla metalica, precum si o gama variata de produse pentru acoperisuri: tigla metalica, tabla cutata, sisteme pluviale, piese de finisaj din stoc sau in urma..