TERRA GARDENS - Construcții noi și ansamblu rezidențial nou

TERRA GARDENS - Construcții noi și ansamblu rezidențial nou

actualizat la
24.10.2008
vizualizări
7580
0 voturi
status
neactualizat
Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.
Ne face plăcere să vă prezentăm noul proiect dezvoltat în județul Cluj, al dezvoltatorului Terra Structures. Primul proiect – cartierul Terra Florești - a avut un succes care ne îndreptățește să credem că acest nou proiect va fi cel puțin la fel de apreciat de clienții nostri. Acest succes îl valorificăm acum prin acest nou proiect – cartierul TERRA GARDENS - și culegem performanțele unei activități profesioniste și de calitate .

Cartea de vizită a noastră este proiectul Terra Florești, tot ceea ce a fost bun și a asigurat succesul nostru le vom implementa și în acest nou proiect acum, cu atât mai mul, cu cât avem experiența și îndemânarea de a le performa într-un timp mai scurt, eficiența lucrărilor reflectându-se deja în procentul vânzărilor din acest nou proiect.

Dacă primul proiect, prin locația aleasă, prețul terenului și construcțiile aferente – au adresat unei categorii de clienți cu venituri peste medie, acest nou cartier – TERRA GARDENS - devine accesibil, prin prețurile practicate și  devine accesibil și altor categorii de clienți (care pot recurge la credite bancare ce nu presupun risc de contractare, care ar fi aplicat la acest credit pentru cumpărarea unei locuințe la bloc situate în interiorul orașului) și asta pentru a-și asigura familiei un confort decent, plăcut, sigur și inedit prin locație și spații verzi generoase și zone special amenajate de petrecere a timpului liber, locuri de recreere și distracție.

Cartierul TERRA GARDENS - așa cum sugerează și numele ales pentru acest proiect - ne  profilează atuul proiectului nostru: spațiu, verdeață, grădină, loc liber, recreere, aer curat; exact elementele pentru care clientul este dispus să plătească pentru a avea conforul unei case, a unei locuințe în incinta unui areal curat, protejat, liniștit, proaspăt - elemente greu de găsit în mijlocul unor aglomerări urbane care luptă pentru fiecare mp liber pentru a fi acoperit de construcții.

Descrierea Cartierului
 • Cartierul Rezidențial Terra Gardens este amplasat în Cluj-Napoca, jud Cluj, Valea Chintăului FN,
 • Forma de proprietate: privată.
 • Cartierul are în componență un număr de 132 de loturi de teren cu suprafețe cuprinse între  400 mp - 2900 mp, dispunerea și orientarea lor, regimurile de înălțime fiind statuate în PUD-ul aprobat în ședința de Consiliu Local din data de 15.04.2008, prin Hotărârea nr 184; spații verzi, spații destinatie activității sportive și recreative, alei pietonale, trotuare, străzi, spații cu destinație servicii; străzi asfaltate, pod acces cartier.
 • Amplasat în partea de N a orașului, la 4 km de hypermarketul REAL, la 10 minute de gara centrală a orașului Cluj-Napoca, 20 minute de centrul orașului.

Conform PUD:
 • unități de locuit  unifamiliale – regim înălțime construcție : D+P+E -66- loturi, suprafețele loturilor cuprinse între 400-700 mp, prețurile fiind cuprinse între 40.000 EURO - 55.000 EURO (TVA INCLUS).
 • unități de locuit unifamiliale / cuplate- regim înălțime construcție : D+P+E+M -45 – loturi, suprafețele loturilor cuprinse între: 600-1100 MP, prețurile fiind cuprinse între : 55.000 euro -105.000 euro (TVA INCLUS).
 • locuințe colective- regim: P+3  -18 - loturi., suprafețele loturilor fiind cuprinse între 1500- 2200 MP, prețurile fiind cuprinse între : 220.000 - 380.000 EURO (TVA INCLUS).
 • imobil funcțiune comerț / servicii (imobil în care se vor construi exclusiv spații cu destinație servicii, spații comerciale).
 • drumuri asfaltate
 • trotuare / platforme pavate
 • alei pietonale
 • spațiu verde
 • piscină club
 • zone utilități 
 • post TRAFO și reglare gaz
 • stație de epurare
 • PG punct gospodăresc
 • zonă  protejată pârâu
 • gard împrejmuire parcele
****PREȚURILE TERENURILOR SUNT INDIVIDUALIZATE, FIECARE PARCELĂ AVÂND PREȚUL EI.
***Legendă:
    D- DEMISOL
    P- PARTER
    E- ETAJ
    M- MANSARDĂ

 

Galerie fotografii terra gardens - construcții noi și ansamblu rezidențial nou

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

 

 

Contact SC Terra Structures SRL

Această firmă nu are informaţii actualizate din 2008. Dacă dețineți această firmă click aici.

Alţii au fost interesaţi şi de:

BYGG ART BUILDING - case la cheie, case la roșu, reabilitări și amenajări arhitecturale
14.02.2022
3005 vizualizari

BYGG ART BUILDING - case la cheie, case la roșu, reabilitări și amenajări arhitecturale

BYGG ART BUILDING este o companie specializată în construcția caselor la cheie, a caselor la roșu sau a reabilitărilor și reparațiilor arhitecturale. Totodată, firma execută amenajări interioare, asigurând standarde înalte de calitate, prețuri accesi...
KLC STAHL CONSTRUCT - constructii metalice - montaj structuri metalice - panouri sandwich
17.05.2013
8473 vizualizari

KLC STAHL CONSTRUCT - constructii metalice - montaj structuri metalice - panouri sandwich

KLC STAHL CONSTRUCT ofera servicii de proiectare, furnizare si montaj de structuri metalice, constructii metalice si confectii metalice, inchideri laterale si invelitori de acoperis, precum si montaj instalatii electrice. Firma a luat fii...
Fabrica de Case HIPARION - Case pe structură metalică
10.10.2023
20904 vizualizari

Fabrica de Case HIPARION - Case pe structură metalică

Fabrica de Case Hiparion, parte a firmei Hiparion Invest, se ocupă cu realizarea caselor prefabricate pe structură metalică. Firma prezintă o gamă variată de case pe structură metalică și case metalice cu un design clasic sau modern, realizate într-u...