Uși din lemn în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de uși din lemn în Cluj.

17 firme
EUROUSI - Uși de interior și uși de exterior
02.05.2018
23298 vizitatori

EUROUSI este o firmă care are ca principal obiect de activitate comercializarea și distribuția unei game diversificate de uși de interior și exterior din lemn, sticlă sau metal, dedicate spațiului dumneavoastră. Firma este distributor al unor..
PROLEMATEX - Ferestre din lemn stratificat, uși lemn stratificat și scări din lemn
07.02.2018
12586 vizitatori

Compania PROLEMATEX se ocupă cu producția și comercializarea de ferestre și uși din tâmplărie din lemn stratificat, lemn masiv și PVC dedicate atât clădirilor civile, comerciale, industriale, cât și clădirilor vechi de patrimoniu socio-c..
VALPREST PARCHET - Parchet din lemn masiv, pardoseli exterioare, uși personalizate și scări interioare
01.11.2017
6828 vizitatori

Compania VALPREST PARCHET oferă o gamă largă de produse și servicii pentru amenajarea locuinței, de la parchet masiv tradițional (esențe europene și exotice), la parchet stratificat, parchet cu design deosebit realizat prin metoda prelucrări..
TEHNOLEMN - Uși, ferestre și obloane din lemn
12.10.2017
780 vizitatori

TEHNOLEMN este o societate comercială cu capital privat înființată din dorința de a oferi produse din lemn stratificat de cea mai bună calitate pentru spațiul dumneavoastră. Obiectivul de activitate al firmei este producerea și comercializar..
Generic Prodimpex - Producător de uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
21313 vizitatori

Generic Prodimpex SRL este un important producător de Uși și Ferestre din lemn masiv si lemn stratificat de înaltă calitate, care pot fi alese dintr-o gamă largă de modele, dimensiuni, culori și esențe din lemn. Firma are ca principale valor..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
4901 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
SAFEX - Uși de interior, uși tehnice și uși de intrare
18.07.2017
9479 vizitatori

Firma Safex Impex este aliatul tău atunci când ai nevoie de uși de interior, uși exterioare, uși metalice, uși tehnice pentru casa sau apartamentul tău. Dispunem de o gamă diversificată de modele și decoruri special concepute pentru nevoile..
Holze Design Industry - Uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară
26.05.2017
1567 vizitatori

Holze Design Industry SRL este o firmă specializată în producția și comercializarea de uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară.Echipa Holze Design Industry, având o îndelungată experiență inspirată de la meșterii tr..
W-TECH - Scule, feronerie și accesorii pentru ferestre și uși din lemn
30.01.2017
11509 vizitatori

Compania W-TECH este importator si distribuitor de articole tehnice pentru industria lemnului (feronerie uși și ferestre din lemn, termopane lemn, obloane din lemn, scule așchietoare profesionale pentru prelucrarea lemnului, scule pentru industria..
CARBIA COMPANY - Uși de interior din lemn și uși de exterior metalice
14.10.2016
26253 vizitatori

Carbia Company distribuie și comercializează uși de exterior, uși de interior, precum și uși metalice, încă din anul 2004. Carbia Company a devenit în scurt timp una dintre cele mai de încredere companii din domeniu, datorită serviciilor o..
13.07.2015
4097 vizitatori

FABRILLIS este o companie specializată în producția de mobilier, ferestre, uși și scări din lemn masiv. Fabrillis execută la comandă produse din lemn masiv, prelucrate de o echipă de tâmplari cu experiență: geamuri termopan cu profil din ..
FORSTYLE - Tâmplărie din lemn stratificat, mobilă lemn masiv și uși interioare și exterioare
11.06.2015
22827 vizitatori

Forstyle Cluj este producător mobilier din lemn masiv de calitate superioară, mobilă la comandă realizată după proiecte proprii sau cele furnizate de către client din esențe de: brad, meranti, larice, paltin, tec, nuc american, frasin, mahon,..
BLACK GEMINI - Uși personalizate din lemn masiv și parchet stratificat
30.09.2014
5829 vizitatori

BLACK GEMINI SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea ușilor de interior și exterior precum și a parchetului triplustratificat placat cu furnir natural.Punând nevoile clientului pe primul loc, BLACK GEMINI colaborează cu firme d..
SAFE PROTECT - Uși import Austria, uși interior și exterior, uși lemn, uși sticlă și uși metalice
04.09.2013
7116 vizitatori

Safe Protect oferă uși import Austria, uși de interior, de la uși sticlă la uși lemn și uși metalice, uși de exterior, mai exact uși lemn exterior și uși metalice exterior, precum și accesorii uși.   Produsele oferite sunt de o calit..
GRUP BD - Uși de interior și exterior din lemn stratificat, producție și montaj uși
15.12.2010
13944 vizitatori

Societatea comercială SC GRUP BD SRL a fost înființată în anul 1999 și este profilată pe fabricarea de ferestre și uși din lemn și PVC. Practic, fabricarea de ferestre și uși a început din 1995, când lucra sub sigla “Făgetul Deac”,..
LUX TERM - Tâmplărie din lemn stratificat, ferestre lemn, uși interior și uși exterior
09.12.2010
8195 vizitatori

O echipă tânără de profesioniști asteaptă să vă ofere produse și servicii la standarde internaționale. Specializată în execuție și montaj tâmplărie din lemn, societatea Lux Term oferă soluții moderne atât pentru clădiri noi, cât ..
PINUM - Uși de interior premium și ferestre lemn
14.09.2010
6594 vizitatori

În anul 1992, domnul Mario Nusco a înființat brandul de uși Pinum Productie, care a devenit corespondentul în România al brandului italian Nusco. În cei 16 ani de "viață", ușile care poartă acest nume și-au clădit o imagine puternică pe..