Instalații ventilație în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate proiectarea și execuția de instalații de ventilație în Cluj.

9 firme
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
17.07.2018
6172 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale și ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și ..
PROF TECH CONSULTING - Dezumidificare în construcții, climatizare și tratarea aerului
21.06.2018
9282 vizitatori

PROF TECH CONSULTING SRL se ocupă de comercializarea dezumidificatoarelor, purificatoare aer, aparate de aer condiționat, umidificatoare și o gamă diversificată de aparate de control a umidității, a temperaturii și a calității aerului.Gama ..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare, aparate de aer condiționat și coșuri de fum
12.02.2018
3441 vizitatori

ALUPLAST SYSTEM este un comerciant și importator în domeniul sistemelor de climatizare, ventilație sau aer condiționat, prescurtat HVAC. Compania a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii ..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații, ventilație și climatizare
31.01.2018
2975 vizitatori

LM CLIVENTINS se ocupă cu sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale. Înfiin..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
19.10.2017
10286 vizitatori

Societatea CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de exper..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
22.09.2017
7711 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare. Firma pune la ..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
6997 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
5150 vizitatori

SANU SERVICE RO SRL este specializat în domeniul sistemelor de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum, asigurând și accesorii pentru sistemele de tubulatură. Firma Sanu Service pu..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
9923 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..