Instalații ventilație în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate proiectarea și execuția de instalații de ventilație în Cluj.

11 firme
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
19.10.2017
9452 vizitatori

Societatea CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de exper..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
22.09.2017
6606 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare. Firma pune la ..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
5930 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
874 vizitatori

BADEHAUS este ajutorul tău în alegerea celor mai bune produse utilizate pentru instalații de apă, canal, gaze, încălzire și nu numai. Firma pune la vânzare o gamă de produse de înaltă clasă, special concepute pentru nevoile dumneavoastră..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1165 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
4479 vizitatori

SC SANU SERVICD RO SRL se ocupă cu sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum. Firma comercializează diferite tipuri de accesorii și instalații eficiente, dar la prețuri a..
CSP PROIECT LINE - instalații sanitare, instalații termice-climatizare și electrice
29.05.2017
534 vizitatori

CSP PROIECT LINE SRL se ocupă cu instalațiile sanitare, instalații termice-climatizare, instalații electrice și instalații de proiecție împotriva incendiilor pentru clădirile rezidențiale. Oferim cele mai bune soluții și servicii în mate..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5602 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
8930 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare - Aparate aer condiționat - Coșuri de fum
07.02.2017
2467 vizitatori

Compania  ALUPLAST SYSTEM este un comerciant de succes în domeniul pieței HVAC (climatizare - ventilație - aer condiționat), acum unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii pentru firmele care se ocupă de mont..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații - Ventilație - Climatizare
27.01.2017
2250 vizitatori

LM CLIVENTINS SRL este o companie înființată în anul 2005, specializată în sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spit..