Instalații ventilație în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate proiectarea și execuția de instalații de ventilație în Cluj.

11 firme
ALUPLAST SYSTEM - Instalații de climatizare, aparate de aer condiționat și coșuri de fum
12.02.2018
2994 vizitatori

ALUPLAST SYSTEM este un comerciant și importator în domeniul sistemelor de climatizare, ventilație sau aer condiționat, prescurtat HVAC. Compania a reușit să devină unul dintre principalii furnizori de materiale, piese de schimb și accesorii ..
CLIVENTINS - Sisteme de instalații, ventilație și climatizare
31.01.2018
2663 vizitatori

LM CLIVENTINS se ocupă cu sisteme de instalații, ventilație, climatizare și aer condiționat pentru hoteluri, centre spa, mall-uri, magazine, aeroporturi, fabrici, cinematografe, clinici, spitale, clădiri de birouri sau hale industriale. Înfiin..
CLIMAVENT CONSTRUCT - Aer condiționat, climatizare și ventilație
19.10.2017
9871 vizitatori

Societatea CLIMAVENT CONSTRUCT se ocupă cu instalarea și comercializarea sistemelor de aer condiționat, de climatizare și ventilație atât pentru spații rezidențiale, cât și pentru spații comerciale sau industriale. Cu peste 10 ani de exper..
CLIMAFIX - Aer condiționat, sisteme de climatizare și ventilație
22.09.2017
7183 vizitatori

CLIMAFIX comercializează sisteme de aer condiționat, ventilație și climatizare pentru spații comerciale, industriale și rezidențiale, oferind, de asemenea, servicii de  montaj, service și preinstalații sisteme de climatizare. Firma pune la ..
Ecoinstal - Pompe de căldură și soluții pentru clădiri eficiente energetic
21.08.2017
6593 vizitatori

Ecoinstal IT Consult SRL oferă soluții inteligente și tehnologii bazate pe energii regenerabile eficiente prin care asigură confortul termic în orice locuință! Ecoinstal proiectează și execută instalații termice, instalații de ventilație..
BADEHAUS - Instalații tehnico-sanitare și echipamente tehnice
28.07.2017
1265 vizitatori

Statistic, fiecare om își petrece… multe procente din timp, deci și din viață, în baie. La BADEHAUS nu facem astfel de statistici, așa că am economisit timpul în care am fi căutat procentul exact pentru a crea o nouă promoție, pentru a ..
HausEnergy - sisteme tehnice de încălzire, răcire și ventilație
12.06.2017
1463 vizitatori

HausEnergy oferă servicii de instalare și proiectare sisteme tehnice de încălzire/ răcire, ventilație, home manager, case eficente energetice și estimarea în faza de proiect a consumurilor anuale. Instalații și proiectare de sisteme tehnic..
SANU SERVICE RO - Proiectare, fabricare și instalare sisteme de ventilație
30.05.2017
4935 vizitatori

SC SANU SERVICD RO SRL se ocupă cu sisteme de aspiraţie a aerului viciat, fumului, rumeguşului, pulberilor, vaporilor toxici şi a coşurilor de fum. Firma comercializează diferite tipuri de accesorii și instalații eficiente, dar la prețuri a..
CSP PROIECT LINE - instalații sanitare, instalații termice-climatizare și electrice
29.05.2017
1010 vizitatori

CSP PROIECT LINE SRL se ocupă cu instalațiile sanitare, instalații termice-climatizare, instalații electrice și instalații de proiecție împotriva incendiilor pentru clădirile rezidențiale. Oferim cele mai bune soluții și servicii în mate..
IOANNINA IMPEX - Echipamente de ventilație și accesorii
05.05.2017
5920 vizitatori

Cu o vastă experiență acumulată în cei peste 20 de ani de activitate, compania IOANNINA IMPEX oferă servicii de calitate în domeniul ventilației industriale si ventilației ambientale atât clienților cât și antreprenorilor de montaj și i..
AIR CONF BIRO - Coșuri de fum - Tubulatură de ventilație
31.03.2017
9514 vizitatori

AIR CONF BIRO S.R.L. are peste 15 ani de experiență în execuția unei game largi de piese de ventilație (tubulaturi rotunde și rectangulare, piese speciale, coturi, ramificații, obturatoare mecanice, evacuări aer viciat) și coșuri de fum. Be..