Pardoseli sportive în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate execuția de pardoseli industriale în Cluj.

6 firme
INTEUROSPORT - Aplicare pardoseli sportive, construcții terenuri sportive și piste de atletism
24.04.2018
3962 vizitatori

INTEUROSPORT se ocupă cu aplicarea de pardoseli sportive și în construcții de terenuri sportive (fotbal, tenis, golf), săli de sport și piste de atletism. Gama de servicii a companiei include și sisteme acoperiri terenuri de sport și piscine,..
EMS Floor Systems - Specialist în sisteme de pardoseală epoxidice, poliuretanice și vinil-esterice
31.07.2017
2053 vizitatori

European Multisolution Systems (EMS) Floor este o companie înființată în anul 2010 în Turda și este recunoscută, în prezent, la nivel european, ca specialist în domeniul pardoselilor epoxidice pentru zone comerciale, industriale sau urbane c..
GRIGMA - hidroizolații - impermeabilizare cu folie HDPE - execuție suprafețe elastice
25.04.2017
1586 vizitatori

GRIGMA SRL este o companie românească specializată în domeniul hidroizolațiilor. Compania și echipa au peste 10 ani de experiență în sistemele de hidroizolare executate din materiale rezistene, folosind cu precădere membrane bituminoase, fo..
ALEXA CONSULT  - Hidroizolații acoperișuri - Pardoseli
17.02.2017
3530 vizitatori

ALEXA CONSULT este o companie înființată în anul 2007, specializată în lucrări de construcții (hidroizolații acoperișuri și execuție pardoseli) pentru clădiri industriale, administrative și case private.Firma Alexa Consult oferă o gam..
BOG DESIGN & CONCEPT - Amenajări interioare și exterioare - Placări fațade - Pardoseli
26.02.2016
1657 vizitatori

Societatea BOG DESIGN & CONCEPT este specializată în servicii de amenajări interioare și exterioare, punând la dispoziția clienților o gamă completă de produse aferente acestui domeniu: materiale pentru acoperiri (copertine sticlă, pergole,..
INDFLOOR GROUP - pardoseli PVC - pardoseli sportive - pardoseli epoxidice - reconditionare pardoseli
11.07.2013
6543 vizitatori

Compania Indfloor Group  a fost infiintata in anul 2004, din dorinta de a oferi clientilor sai servicii si solutii complete din domeniul pardoselilor. Astfel, de 8 ani de zile, compania Indfloor Group se afla intr-o continua ascensiune in domeni..