SOLEXPERT COMPANY - Parchet, mochetă și covoare PVC

SOLEXPERT COMPANY - Parchet, mochetă și covoare PVC

actualizat la
30.07.2021
vizualizări
6990
2 voturi
status
actualizat

Compania SOLEXPERT COMPANY distribuie, importă și comercializează o gamă extinsă de mochete tip role, mochetă dale, covoare PVC, pardoseală supraînălțată, deck, bariere de praf, pardoseli sportive de interior și exterior. De asemenea, oferă soluții tehnice precum benzile tactile, sisteme de protecție pentru pereți, uși, colțuri, elemente necesare pentru crearea camerelor sterile, tavane și module, compartimentări și accesorii necesare pentru izolarea, protecția și finisarea produselor de bază.

pardoseli solexpert

Mocheta de tip rolă se pretează pentru amenajarea spațiilor interioare precum: hoteluri, clădiri de birouri, săli de cinema, cabinete medicale, dar și spații rezidențiale. Este o pardoseală simplă, adaptabilă oricărui tip de spațiu conferindu-i eleganță și confort. Se poate alege dintr-o varietate de culori, modele (fibră naturală, lână, bumbac, in, plastic reciclat, fibre sintetice - polipropilenă, poliamidă sau nylon) și texturi în funcție de tipul de spațiu în care urmează să fie amplasată. Mocheta este un material ușor de montat și întreținut, utilă mai ales persoanelor care suferă de alergii.

Mocheta de tip dale sau modulară este dedicată spațiilor comerciale sau administrative, clădiri de birouri, grădinițe sau școli. Este un tip de pardoseală simplă, confecționată în forme pătrate sau rectangulare, care pot crea modele inovatoare pentru interiorul dumneavoastră. Este un material pretabil pentru traficul extrem datorită durabilității, conservării aspectului, curățării rapide. Pentru un spațiu cu trafic mediu spre intens, specialiștii SOLEXPERT COMPANY recomandă mocheta confecționată din polipropilenă, iar pentru zonele cu trafic intens și extrem, mocheta din poliamidă.

Covorul PVC sau linoleum PVC este o pardoseală modernă care se potrivește aproape oricărui tip de spațiu. Rezistența la agenții chimici, proprietățile antimicrobiene, calitatea antiderapantă și izolarea termică și fonică fac din covorul PVC o pardoseală reușită, fără denivelări. Este utilizată mai ales în spațiile sanitare (spitale, clinici, săli de operație, labolatoare, saloane, cabinete medicale/ stomatologice, săli de așteptare, holuri) și în industria alimentară (brutării, laboratoare de cofetărie și patiserie, carmangerii), dar și în birouri, universități, școli, grădinițe, sedii de firmă, magazine, depozite, mijloace de transport în comun și altele.

SOLEXPERT COMPANY contribuie la amenajarea eficientă și rapidă a oricărui tip de spațiu

Dalele PVC dispun de rezistență la uzură și un design decorativ, fiind similare ca design și dimensiune cu piatra, gresia și parchetul. Acestea sunt un tip de pardoseală inovativă, cu multimple caracteristici, precum: rezistența sporită la alunecare pe plan drept și înclinat, proprietăți antistatice, rezistență la abraziune, putând fi utilizate și pentru spații încălzite prin pardoseală. Sunt rezistente la agenții chimici, se curăță foarte ușor și izolează termic și fonic. Sunt destinate restaurantelor, cafenelelor, fast-food-urilor, spații comerciale și așa mai departe.

Pardoseala supraînălțată este specifică spațiilor de lucru unde se află diverse instalații sau cabluri, iar accesul la acestea trebuie să fie mereuposibil. Este un tip de pardoseală utilizat din ce în ce mai des pentru clădiri de birouri, săli de spectacole, săli de conferințe, studiouri TV, laboratoare sau showroom-uri.

Pardoselile sportive de interior și de exterior sunt soluții inovatoare și durabile, destinate nevoilor unui spațiu de sport de interior sau exterior. Pardoselile sportive de interior sunt realizate pentru practicarea sporturilor precum: baschet, volei, tenis, fitness și aerobic, fiind utilizate în săli polivalente și având rezistență la trafic greu. Pardoselile sportive de exterior vin în diverse variante de modele: gazoane sintetice, cauciuc sau tartan (terenuri multisport, piste de atletism).

Barierele de praf sunt o nevoie de necontestat în aproape toate spațiile, iar compania Solexpert pune la dispoziția clienților gama completă de astfel de soluții: bariere de praf profesionale din aluminiu, pentru exterior și interior, dar și bariere de praf personalizate. Se pot adăuga elemente de stil de ambele părți ale intrării pentru a conferii spațiului dumneavoastră un aer elegant și modern. Totodată, acestea se curăță ușor și sunt rezistente în timp.

SOLEXPERT COMPANY vine în ajutorul clienților cu o gamă completă și diversificată de soluții pentru casă sau alt tip de spațiu care necesită amenajare. Aceasta oferă soluții la cheie ce integrează gama variată de pardoseli, dar și toate accesoriile necesare instalării suprafețelor dorite. De asemenea, compania asigură livrarea, montajul, dând dovadă de flexibilitate și imaginație pentru ca fiecare proiect în parte să satisfacă toate cerințele și nevoile beneficiarilor.

Galerie fotografii SOLEXPERT COMPANY - Parchet, mochetă și covoare PVC

Contact SOLEXPERT COMPANY

 • Telefon: 0758 377 417
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Showroom Solexpert Brașov
  B-dul. Griviței, Nr. A 96, Corp 1, Etaj 1, Birourile 1 și 3, Brașov

  Distribuție parchet, mochetă și pardoseli la nivel național

 • Adresa WEB: http://www.solexpert.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma SOLEXPERT COMPANY. Pentru orice informaţii, contactaţi SOLEXPERT COMPANY, Tel: 0758 377 417

2 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti SOLEXPERT COMPANY, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

IZOCOR - rășină epoxidică, vopsea poliuretanică, materiale de construcții
01.10.2021
1071 vizualizari

IZOCOR - rășină epoxidică, vopsea poliuretanică, materiale de construcții

IZOCOR este o companie specializată în comercializarea unei game variate de produse, destinate construcțiilor. Printre produsele puse la dispoziția clienților se numără vopsea epoxidică, vopsea poliuretanică, vopsea alchidica sau vopsea acrilica, răș...
GRIGMA - Hidroizolații, Impermeabilizare cu folie PEHD, Pardoseli elastice
10.09.2021
4878 vizualizari

GRIGMA - Hidroizolații, Impermeabilizare cu folie PEHD, Pardoseli elastice

Cu o experiență de peste 10 ani, GRIGMA este o companie specializată în domeniul hidroizolațiilor. Specialiștii execută impermeabilizări cu folii PEHD, hidroizolații cu membrane bituminoase, hidroizolații cu folie Extrubit/ PVC/ TPO, sablări cu bile ...
SECULAR - Parchet din lemn - Pardoseli sportive din lemn
10.01.2022
2793 vizualizari

SECULAR - Parchet din lemn - Pardoseli sportive din lemn

SECULAR pune la dispoziția clienților o gamă variată de parchet din lemn masiv, parchet triplustratificat sau parchet dublustratificat, dar și pardoseli sportive din lemn. Firma oferă servicii de consultanță specializate pentru ca fiecare beneficiar ...