Uși de garaj în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de uși de garaj în Cluj.

17 firme
INTERCOM TOPAZ - Profile PVC Winhouse, profile aluminiu DELTA și feronerie Geviss
29.11.2017
9221 vizitatori

INTERCOM TOPAZ este unic importator și distribuitor pe piața românească al profilelor PVC Winhouse și Windoline cu armături aferente, al feroneriei Geviss (ferestre și uși), având peste 20 de ani de experiență în domeniu. În prezent, Int..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
4476 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
02.08.2017
8385 vizitatori

THERMO TIME SRL este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri alumniu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn pentru amenajări..
AMERICASA - sisteme complete de împrejmuire
30.05.2017
6065 vizitatori

Firma AMERICASA SRL importă, comercializează, de asemenea asigură instalarea și mentenanța sistemelor complete de împrejmuiri, securizare căi de acces, oferind cu profesionalism soluții pentru aproape toate domeniile de activitate și anume: ..
IDEAL SISTEM - Tâmplărie PVC cu geam  termopan - Ferestre - Jaluzele și rulouri - Uși de garaj
25.04.2017
9806 vizitatori

Firma IDEAL SISTEM SRL vă oferă ferestre și tâmplărie cu geam termpoan Rehau, GU și Saint Gobain, mărci consacrate pe plan mondial, renumite atât pentru fiabilitatea tâmplariei comercializate, cât și pentru utilizarea tehnologiilor de ulti..
GATE TECH - Sisteme automatizare porți, bariere și uși de garaj
07.03.2017
1093 vizitatori

GATE TECH SRL este o firmă specializată în furnizarea și montajul sistemelor de automatizare a porților, ușilor și jaluzelelor, atât industriale, cât și rezidențiale. De asemenea, sunt comercializate și confecții metalice necesare produc..
PROKA SERVICE -  Șeminee electrice - Sisteme de umbrire și protecție solară
27.07.2016
9127 vizitatori

Firma PROKA SERVICE din Cluj are o experiență de peste 15 ani în comercializarea de șeminee electrice și sisteme de umbrire și protecție solară, atât pentru interior, cât și pentru exterior. Firma le oferă clienților o gamă largă de pr..
DUSADOOR - Uși industriale, uși de garaj, grilaje metalice și automatizări porți
16.05.2016
4555 vizitatori

Înființată în 2006, firma DUSADOOR produce în hala proprie din Oradea o gamă largă de uși de garaj (uși secționale, uși rulou), uși industriale (uși secționale, uși rapide din PVC, uși culisante și armonice), grilaje metalice și con..
RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL - Tâmplărie PVC și Aluminiu, uși de garaj, automatizări
03.03.2015
4260 vizitatori

RAȚIU PLAST INTERNAȚIONAL comercializează și montează ferestre și uși din tâmplărie aluminiu și PVC, realizate din profile de calitate de la mărci ca Salamander, Trocal, Rehau, Veka, KBE și Extruplast, precum și accesorii: rulouri exteri..
SMILO HOLDING - Usi de garaj - usi industriale - usi sectionale - automatizari porti
23.10.2014
6516 vizitatori

Smilo Holding produce, in principal, usi de garaj si usi industriale doorTECK si opereaza, prin distribuitorii sai, pe tot teritoriul national, precum si la export. De asemenea, Smilo Holding ofera si alte categorii de produse: usi de garaj sectiona..
ATEKA DESIGN - Usi de garaj - Automatizari - Panouri Sandwich
18.09.2014
3394 vizitatori

Ateka Design este o societate dinamica ce va pune la dispozitie: usi de garaj rezidentiale, usi de garaj industriale, automatizari usi de garaj, automatizari porti, accesorii porti, interfoane si videointerfoane si produce porti metalice, porti culis..
MAGETTO - Tamplarie PVC si Aluminiu - Sisteme de umbrire - Usi de garaj - Rulouri exterioare
10.09.2014
4430 vizitatori

Compania Magetto va ofera tamplarie PVC, tamplarie aluminiu, sisteme de umbrire, usi de garaj, rulouri exterioare si accesorii aferente acestora. Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, Magetto indeplineste toate cerintele de calitate si promp..
TOTAL TRUST - tamplarie PVC - tamplarie aluminiu - tamplarie lemn - usi de garaj
20.08.2014
5947 vizitatori

Total Trust este producator de tamplarie PVC, tamplarie aluminu, tamplarie lemn, jaluzele si plase anti-insecte, precum si usi de garaj.Rezistenta la erodare! Atat tamplaria din PVC si tamplaria din aluminiu, cat si tamplaria din lemn, reprezinta op..
ASSA ABLOY - Lider mondial în soluții de închidere și deschidere a ușilor
17.07.2014
6729 vizitatori

ASSA ABLOY are ca principal obiect de activitate producerea și distribuirea echipamentelor de închidere și deschidere a ușilor. Compania este lider mondial în acest domeniu și asigură prin produsele care le pune la dispoziția clienților inte..
SKID - usi de garaj - usi industriale - automatizari porti
18.06.2013
3341 vizitatori

Skid - sisteme care se deschid! Compania SKID din Cluj face parte din grupul de firme MCA. Personalul companiei SKID a fost scolarizat in centrul de pregatire si perfectionare MCA Bucuresti cu scopul de a oferi servicii cu aceeasi calitate rid..
GEO CONSTRUCT - tigla metalica - partener Lindab - hale metalice
31.03.2011
8752 vizitatori

Societatea Geoconstruct, cu sediul in Floresti, jud. Cluj, s-a infiintat in anul 1999, avand ca principal obiect de activitate comercializarea de materiale de constructii, in calitate de partener Lindab pentru sisteme de acoperis metalic. Prin urmare..
NOVALEX - Tâmplărie PVC, uși de garaj și uși glisante
23.04.2009
7423 vizitatori

S.C. NOVALEX S.R.L. este o societate cu capital integral românesc, înființată în anul 1998 care are ca și obiectiv de activitate producerea și montarea de tâmplărie PVC cu geam termiozolator. Compania s-a născut din pasiunea și ambiția un..