Uși de interior în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de uși de interior în Cluj.

31 firme
KALE - Uși metalice moderne și rezistente
10.04.2018
16410 vizitatori

KUM KALE SRL pune la dispoziția clienților o gamă largă și variată de uși metalice, uși de interior și balustrade metalice, special concepute pentru locuința dumneavoastră.Știm cât de important este un serviciu de calitate și de aceea, ..
Generic Prodimpex - Producător de uși și ferestre din lemn și elemente de mobilier pentru amenajări
28.08.2017
21217 vizitatori

Generic Prodimpex SRL este un important producător de Uși și Ferestre din lemn masiv si lemn stratificat de înaltă calitate, care pot fi alese dintr-o gamă largă de modele, dimensiuni, culori și esențe din lemn. Firma are ca principale valor..
UGP - Uși de garaj personalizate și tâmplărie PVC
22.08.2017
4792 vizitatori

UGP CUSTOM DOORS se ocupă cu activitatea de comercializare și montare uși de garaj personalizate, uși industriale și tâmplărie PVC, fiind soluția optimă în domeniu. Oferim soluții de durată care se pliază pe nevoile și cerințele chiar ..
Scorpion Doors - Tâmplărie termopan, uși Beyler, uși interior și uși exterior
09.08.2017
24623 vizitatori

Scorpion Doors comercializează soluții ideale pentru toți cei ce sunt în căutarea unor uși rezistente și eficiente, dar și cu un design inedit. Firma Scorpion Doors distribuie și comercializează o diversitate de modele și culori de uși: u..
THERMO TIME - Tâmplărie PVC, tâmplărie aluminiu, rulouri aluminiu și uși interioare
02.08.2017
8686 vizitatori

THERMO TIME SRL este aliatul tău în alegerea gamei complete de tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn, dar și uși, rulouri alumniu, glafuri și jaluzele pentru amenajări de calitate și estetice! Tâmplărie PVC, Aluminiu și lemn pentru amenajări..
HELIOS - Ferestre și uși termoizolante, sisteme de umbrire
21.07.2017
8076 vizitatori

HELIOS este marcă înregistrată a companiei BDM Grup Invest pentru producția de sisteme termoizolante - ferestre, uși, rolete și obloane de cea mai bună calitate, la prețuri accesibile. Produsele HELIOS au fost lansate pe piața românească ..
Evoterm - Uși de interior și de exterior, sisteme de andocare și automatizări
20.07.2017
7259 vizitatori

Evoterm Cluj este o firmă specializată în furnizarea soluțiilor pentru amenajare precum uși de cea mai înaltă calitate potrivite oricărui proiect, alături de sisteme eficiente de andocare și automatizare.Evoterm furnizează o gamă diversif..
SAFEX - Uși de interior, uși tehnice și uși de intrare
18.07.2017
9411 vizitatori

Firma Safex Impex este aliatul tău atunci când ai nevoie de uși de interior, uși exterioare, uși metalice, uși tehnice pentru casa sau apartamentul tău. Dispunem de o gamă diversificată de modele și decoruri special concepute pentru nevoile..
Holze Design Industry - Uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară
26.05.2017
1462 vizitatori

Holze Design Industry SRL este o firmă specializată în producția și comercializarea de uși și ferestre din lemn stratificat de calitate superioară.Echipa Holze Design Industry, având o îndelungată experiență inspirată de la meșterii tr..
Terminus Prod - Producător mobilier și tâmplărie din lemn
25.05.2017
24697 vizitatori

Terminus Prod SRL este un fabricant specializat în producerea unei game largi de mobilier și accesorii din lemn destinate spațiilor rezidențiale, dar și comerciale. În completarea acestui pachet de servicii, Terminus are activă și o linie d..
DARI SERV - Uși metalice antiefracție pentru apartamente și case, deblocare uși
11.05.2017
22150 vizitatori

DARI SERV SRL se ocupă cu distribuția și montarea ușilor de exterior, în special ușile metalice. Dispunând de o bogată experiență în distribuția și montarea ușilor, Dari Serv este ajutorul de care ai nevoie. Compania Dari Serv dispune ..
EUROUSI - Uși de interior și uși de exterior
05.05.2017
23105 vizitatori

Firma EUROUȘI comercializează o gamă largă de uși de interior și exterior, distribuind mărci precum Porta Doors, Invadi și Verte. Cu o experiență de peste opt ani în domeniu, firma Eurouși dispune de toate atuurile, atât pentru o dezvolt..
I&I BUSINESS - Tâmplărie PVC și Aluminiu pentru uși și ferestre, rulouri exterioare, glafuri și pervaze
28.04.2017
1164 vizitatori

I&I Business Team Concept asigură tâmplărie din PVC și Aluminiu dedicată nevoilor dumneavoastră. De la tâmplărie PVC marca Ramplast și Salamander, tâmplărie din aluminiu sau tâmplărie Klas, suntem alături de clienți și distribuitori c..
VSA Profit - Mobilă la comandă, uși de interior, jaluzele verticale și rolete la comandă
20.03.2017
6821 vizitatori

VSA Profit dispune de o bogată experiență în distribuția și comercializarea de mobilă la comandă, uși de interior, jaluzele verticale și rolete. Datorită îmbunatațirilor din punct de vedere calitativ, dar și tehnologic, clienții ne ap..
VIVA FACILITIES - Mobilier personalizat, mobilier din lemn și mobilier metalic
15.03.2017
6177 vizitatori

VIVA FACILITIES este locul unde schițele, pozele și ideile tale în materie de mobilier pot prinde contur! Dacă ai văzut undeva un proiect deosebit, designerii noștri îți stau la dispoziție cu servicii profesionale și te ajută să creezi mo..
CARBIA COMPANY - Uși de interior din lemn și uși de exterior metalice
14.10.2016
26148 vizitatori

Carbia Company distribuie și comercializează uși de exterior, uși de interior, precum și uși metalice, încă din anul 2004. Carbia Company a devenit în scurt timp una dintre cele mai de încredere companii din domeniu, datorită serviciilor o..
TERMOPLAST - Tâmplărie PVC și aluminiu - Placări fațade - Uși de sticlă
19.11.2015
3555 vizitatori

Termoplast este o societate mixtă, înființată în anul 1991, fiind specializată în fabricare si montaj de tâmplărie din PVC, aluminiu și metal, cu geam termopan, realizarea de panouri pentru compartimentare confecționate din plăci de tip T..
ZADAN COMPANY - Tâmplărie PVC și ALUMINIU
22.09.2015
3355 vizitatori

Executăm orice model de ferestre, uși sau rulouri la comandă! ZADAN COMPANY din Cluj-Napoca, cu sediul pe Calea Baciului, nr. 64, execută la comandă orice model de ferestre sau uși de interior/exterior cu profile din PVC și aluminiu. Compania..
13.07.2015
4046 vizitatori

FABRILLIS este o companie specializată în producția de mobilier, ferestre, uși și scări din lemn masiv. Fabrillis execută la comandă produse din lemn masiv, prelucrate de o echipă de tâmplari cu experiență: geamuri termopan cu profil din ..
FORSTYLE - Tâmplărie din lemn stratificat, mobilă lemn masiv și uși interioare și exterioare
11.06.2015
22762 vizitatori

Forstyle Cluj este producător mobilier din lemn masiv de calitate superioară, mobilă la comandă realizată după proiecte proprii sau cele furnizate de către client din esențe de: brad, meranti, larice, paltin, tec, nuc american, frasin, mahon,..
BLACK GEMINI - Uși personalizate din lemn masiv și parchet stratificat
30.09.2014
5742 vizitatori

BLACK GEMINI SRL are ca principal obiect de activitate comercializarea ușilor de interior și exterior precum și a parchetului triplustratificat placat cu furnir natural.Punând nevoile clientului pe primul loc, BLACK GEMINI colaborează cu firme d..
GMB PRODSERV - Uși de interior cu furnir natural și nuanțe personalizate
26.05.2014
3258 vizitatori

Uși personalizate de cea mai bună calitate! Pentru toți cei care doresc să își amenajeze locuința într-un stil unic, GMB Prodserv pune la dispoziție uși de interior cu furnir ce pot fi personalizate în funcție de preferințele fiecăruia..
DEMARCO DALY - Tâmplărie PVC, tâmplărie Aluminiu, uși și ferestre
13.09.2013
3875 vizitatori

Compania Demarco Daly, cu sediul în Cluj-Napoca, produce uși și ferestre din PVC și Aluminiu. Peste 14 ani de experiență în domeniu!Cu o experiență de peste 14 ani în domeniu, Demarco Daly reușește să satisfacă cerințele clienților s..
SAFE PROTECT - Uși import Austria, uși interior și exterior, uși lemn, uși sticlă și uși metalice
04.09.2013
7079 vizitatori

Safe Protect oferă uși import Austria, uși de interior, de la uși sticlă la uși lemn și uși metalice, uși de exterior, mai exact uși lemn exterior și uși metalice exterior, precum și accesorii uși.   Produsele oferite sunt de o calit..
DUROM LTC - Uși interior și exterior, tâmplărie PVC și aluminiu, centrale solare, policarbonat
23.11.2012
10778 vizitatori

DUROM este distribuitor uși de interior li uși de exterior import Germania și Italia, uși rezistente la foc, uși cu închidere normală, card sau digitala, uși pentru pensiuni, moteluri, hoteluri, uși culisante și uși armonice, feronerie uș..
APOLLO JUNIOR - usi de interior - usi metalice - mobila - mese si scaune - parchet - scari
06.04.2012
7431 vizitatori

Compania SC APOLLO JUNIOR SRL are ca obiect principal de activitate distributia si comercializarea de produse si accesorii din lemn masiv. Infiintata in ianuarie 2004, Apollo Junior comercializeaza usi, mobilier din lemn masiv, parchet din lemn masiv..
CASA ROMULUS - Uși de interior Classen, uși acces, parchet lemn masiv și tapet
14.02.2012
12334 vizitatori

Casa Romulus Cluj comercializează uși de interior Classen, uși din HDF, import Germania, diverse tocuri și mânere uși, peste 60 de modele de parchet din lemn masiv, parchet triplustratificat sau parchet laminat marca Ter Hurne, import Germania,..
GRUP BD - Uși de interior și exterior din lemn stratificat, producție și montaj uși
15.12.2010
13858 vizitatori

Societatea comercială SC GRUP BD SRL a fost înființată în anul 1999 și este profilată pe fabricarea de ferestre și uși din lemn și PVC. Practic, fabricarea de ferestre și uși a început din 1995, când lucra sub sigla “Făgetul Deac”,..
LUX TERM - Tâmplărie din lemn stratificat, ferestre lemn, uși interior și uși exterior
09.12.2010
8159 vizitatori

O echipă tânără de profesioniști asteaptă să vă ofere produse și servicii la standarde internaționale. Specializată în execuție și montaj tâmplărie din lemn, societatea Lux Term oferă soluții moderne atât pentru clădiri noi, cât ..
PREMDOR MARKETING - Uși, uși Masonite, uși de interior, uși de exterior
02.11.2010
4535 vizitatori

Firma Premdor Marketing comercializează uși produse în Cehia și Polonia la preț de producător. Suntem reprezentanță în România a grupului Masonite. Pur și simplu Masonite, o sa iți facă casa mai frumoasă.background-color Firma Masonit..
< 1 2 >