Montaj acoperișuri în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate montajul de acoperișuri în Cluj.

19 firme
ACOPART - Acoperișuri metalice de calitate!
24.11.2017
4929 vizitatori

Compania Acopart se ocupă cu montarea de acoperișuri metalice, dar realizează și acoperișuri din tablă cutată pentru hale industriale, lucrări de renovare acoperișuri sau montaj sisteme pluviale. Împreună cu echipa sa, dinamică și profes..
Brumaris - Montaj acoperișuri din țiglă metalică și reparații sisteme de acoperiș
14.09.2017
4586 vizitatori

Brumaris SRL este o societate specializată în prestarea serviciilor de montaj învelitori pentru acoperișuri din țiglă metalică, pachetul de servicii fiind completat și de reparții acoperișuri, modificări mansarde și poduri. De asemenea, d..
VIVA ROOF METAL - Țiglă metalică și acoperișuri tablă fălțuită
31.07.2017
1527 vizitatori

VIVA ROOF METAL oferă țiglă metalică, acoperișuri din tablă fălțuită și accesorii acoperișuri, toate la preț de producător. De asemenea, firma asigură și serviciile de montaj acoperișuri, reparații acoperișuri vechi sau noi, precum ..
Bilka Steel - Sisteme complete pentru acoperișuri
27.06.2017
20930 vizitatori

BILKA este o companie românească, recunoscută în domeniul construcțiilor pentru producția și dezvoltarea de sisteme complete pentru acoperișuri (țiglă metalică, sistem pluvial și accesorii) pentru construcții rezidențiale și industrial..
PROFILE GALVANIZATE - Profile zincate, tablă cutată și hale
13.06.2017
659 vizitatori

PROFILE GALVANIZATE SRL este o firmă ce se ocupă cu execuția profilelor galvanizate cu dimensiuni convenabile, pe baza proiectului dumneavoastră. Compania are standarde operaționale înalte din dorința de a oferi calitate în tot ceea ce între..
BDM ROOF SYSTEM - țiglă metalică pentru sisteme complete de acoperiș
06.06.2017
1004 vizitatori

BDM Roof System SRL asigură cliențiilor săi soluții integrale pentru sistemele complete de învelitori metalice pentru acoperișuri. Întreaga gamă de țigle metalice și accesorii este produsă de fabricanți recunoscuți pentru calitatea produ..
TECTUM STEEL - Vânzare și montaj țiglă metalică și sisteme pluviale
10.05.2017
4504 vizitatori

TECTUM STEEL SRL se ocupă cu importul si distribuția de tablă tip țiglă și producerea de accesorii și sisteme pluviale necesare unui sistem de acoperiș complet. Oferim produse de înaltă clasă pentru siguranța unui acoperiș durabil și de..
ELLCOR ROOF - Tigla metalica - Montaj tigla metalica - Montaj sisteme pluviale
14.03.2017
1278 vizitatori

ELLCOR ROOF distribuie și montează țiglă metalică, sisteme pluviale, profile trapezoidale și nu numai, fiind recunoscută la nivel regional pentru profesionalism, seriozitate și produse de calitate. Firma pune la dispoziția clienților o gam..
VERBAU ROMÂNIA - Antreprenoriat general în construcții industriale, comerciale, civile și agricole
06.02.2017
4537 vizitatori

Înființată în 2006, VERBAU ROMÂNIA este o companie ce are ca principal obiect de activitate antreprenoriatul general în construcții civile, industriale, comerciale și agricole. Prin intermediul unei echipe de ingineri cu bogată experiență ..
CARETTA - Sisteme complete de acoperiș - Țiglă metalică mată și lucioasă - Țiglă metalică Mediteran PLUS- Sisteme pluviale - Accesorii
12.08.2016
2977 vizitatori

Cu o experiență de peste 10 ani în producția sistemelor complete de acoperiș, CARETTA oferă o gamă largă de produse pentru construcția unui acoperiș durabil: țiglă metalică mată și lucioasă, elemente și accesorii pentru acoperișuri ..
BEL PROFIL MONTAJ -  tigla metalica si acoperisuri profesionale
09.04.2015
6641 vizitatori

Acoperisul perfect pentru casa ta! Daca vreti sa va renovati casa si sa fiti siguri ca aveti parte de cele mai bune servicii, BEL PROFIL MONTAJ va sta la dispozitie cu tigla metalica si o echipa specializata in reparatii si montaj de acoperisuri. In..
ELMECO- Tigla metalica, sisteme pluviale, ferestre de mansarda
16.10.2014
10690 vizitatori

Elmeco este specialist in acoperisuri si va poate oferi tigle metalice, jgheaburi si burlane, glafuri, ferestre de mansarda si nu in ultimul rand montaj si consultanta profesionista pentru acoperisuri si mansarde. Acoperisul ELMECO ofera casei perso..
EXPO TEST CONSTRUCT - proiectare comercializare si executie sisteme complete de acoperisuri
04.07.2014
5815 vizitatori

SC EXPO TEST CONSTRUCT SRL – lider national 2014 in distributia si vanzarea de invelitori din tigla metalica cu acoperire de piatra naturala Decra ICOPAL. Fondata in anul 2003, avand ca obiect de activitate consilierea, proiectare- ofertare, va..
ProntoRoof Construct - Montaje tigla metalica pentru acoperisuri - Reabilitari acoperisuri
10.12.2013
4517 vizitatori

ProntoRoof Construct va ofera servicii de montaj tigla metalica pentru acoperisuri, montaj invelitori confectionate din tabla faltuita, reabilitari acoperisuri, montaj invelitori cupru, acoperisuri din tabla sau din sindrila bituminoasa, precum..
BAUDER - Sisteme pentru acoperis - Termoizolatii si Hidroizolatii acoperisuri - Membrane bituminoase
02.12.2013
6004 vizitatori

Bauder realizeaza sisteme pentru acoperisuri - hidro si termoizolatii la un standard tehnologic inalt, in Germania fiind al doilea mare manufacturier de membrane bituminoase si termoizolatii poliuretanice, iar in Europa al treilea. Scopul nostr..
CARP CONSTRUCT - tigla metalica - tabla acoperis - sisteme de acoperisuri
20.08.2013
7926 vizitatori

Carp Construct este o companie infiintata in 2007 ce va ofera servicii de montaj tigla metalica, precum si o gama variata de produse pentru acoperisuri: tigla metalica, tabla cutata, sisteme pluviale, piese de finisaj din stoc sau in urma..
EVAM - confectii metalice - instalatii in constructii - acoperisuri din tigla metalica
20.07.2011
5446 vizitatori

Evam Cluj ofera acoperisuri din tigla metalica, structuri metalice pentru constructii si repere metalice stantate, precum si produse pentru instalatii in constructii. De asemenea, Evam Cluj ofera servicii de montaj acoperisuri din tigla metalica, mon..
CONSTRUCT KITIP - finisaje exterioare si interioare - montaj faianta si gresie - montaj acoperisuri
16.07.2010
6947 vizitatori

Construct Kitip este o companie ce are ca obiectiv constructii, in care se include toata gama de executii incepand de la fundatie si apoi la preferintele clientului. Lucrarile realizate de firma Construct Kitip includ: finisaje exterioare si interioa..
ARECONSTRUCT - sisteme de acoperisuri din tigla metalica - sisteme pluviale
14.07.2010
5868 vizitatori

Areco Sweden AB este o companie privata care si-a inceput activitatea in 1944. De la infiintarea societatii cu aproximativ 60 de ani in urma, aceasta s-a extins si s-a dezvoltat intr-un ritm rapid, iar in prezent este o societate puternica si cu comp..