Echipamente și utilaje industriale în Cluj

Adrese și informații complete de contact firme ce au ca obiect de activitate comercializarea, distribuția sau producția de echipamente și utilaje industriale în Cluj.

70 firme
TADINIS INTERMED - Utilaje, utilaje de tencuit, utilaje pardoseli, pompă malaxor, mixer plus
10.08.2011
4210 vizitatori

Tadinis Intermed realizează comerț cu ridicata de utilaje pentru industria de construcții, mai exact utilaje necesare finisajelor mecanizate: mașini de tencuit, mașini de torcretat, masini de turnat șapă, mașini de driscuit, pompe de vopsit, ..
FABORY - organe de asamblare - suruburi - piulite - scule - echipamente industriale
25.02.2011
9007 vizitatori

FABORY este compania care ofera siguranta si calitate in ceea ce priveste organele de asamblare. FABORY va ofera organe de asamblare, scule, produse chimice si articole industriale de cea mai buna calitate. Garantam expertiza, sfaturi practice, precu..
SENTEC - instalatii tehnologice - conveioare - inginerie si instalatii industriale
19.01.2011
2090 vizitatori

Sentec S.R.L. a luat fiinta la Cluj, in 2004, avand ca si obiect de activitate proiectarea, executia si montajul de echipamente, utilaje si instalatii aferente industriei alimentare. Compania ofera solutii tehnice pentru o imbunatatire continua a pro..
NAGEL GRUPPE - Vânzare și închirieri utilaje de construcții
30.11.2010
7140 vizitatori

Societatea Nagel Gruppe vă oferă spre închiriere utilaje pentru construcții, precum și servicii de transport marfă. Dispunem de un număr mare de utilaje și echipamente pentru construcții, la prețuri avantajoase. Utilajele inchiriate sunt ve..
DELTA ROMANIA - Echipamente de ridicare și ancoraj, scule și utilaje, echipamente industriale
02.08.2010
3986 vizitatori

DELTAHOIST.RO este reprezentantă pentru România a mărcii DELTA, firmă specializată în domeniul industrial, de dispozitive și accesorii de ridicare și ancorare. Având un factor de siguranță de cea mai înaltă calitate, produsele DELTA se a..
AIRONIT - Scule și utilaje, utilaje pentru tâmplărie PVC
15.08.2009
7763 vizitatori

AIRONIT SRL a fost înființată ca reprezentantă a unei societăți de profil cu o tradiție de peste 35 de ani din Germania. De la înființare și până în prezent activitatea societății s-a axat exclusiv pe comercializarea utilajelor pentru ..
MAFCOM - Importator scule și utilaje pentru industrie și construcții
2.07.2009
8185 vizitatori

Înființată în anul 1993, societatea comercială MAFCOM este cel mai important furnizor de S.D.V.-uri, materiale și produse pentru industrie și construcții, oferind gama cea mai completă din acest domeniu cu cel mai bun raport calitate/preț.P..
GB-GANZ - Distribuitor cazane apă caldă, arzătoare panouri solare și piese de schimb
24.07.2008
7562 vizitatori

Firma GB-Ganz are o tradiție industrială încă din a doua parte a sec. al XIX-lea, când pe actuala locație exista o fabrică înființată de industriașul austriac Ganz, care producea mașini agricole. În anii socialismului, firma Ganz a deven..
< 1 2 3 >