Design interior pentru barbati

Design interior pentru barbati

    Inainte de toate, as dori sa-mi cer scuze tuturor doamnelor care citesc rubrica de articole din cadrul site-ului nostru, dar astazi avem un subiect destul de fierbinte pe as dori sa-l expun: design interior pentru barbati.
 

Cum se spala o canapea

Din punct de vedere tehnic, nu poti sa speli decat canapele care au huse. Daca ai fermuar pentru pernele canapelei, dar nimic altceva, acest lucru inseamna ca nu poti indeparta piesa ce formeaza spatarul canapelei, precum si cea de pe bratele ei. Fermuarele pernelor sunt necesare pentru a putea inlocui husa cand aceasta este veche.

 Cum se spala o canapea
 

Mobilierul din sticla

Stii care este cel mai important avantaj al mobilierului din sticla? Aceasta nu este doar o solutie de decor progresiva, actualizata si eleganta; este transparenta sa magica ce permite oaspetilor tai sa vada prin tine, la figurat bineinteles. Cele mai pretioase fotografii sau obiecte memorabile  sunt intotdeauna la indemana, fara a deschide dulapioare sau dulapuri. Mai mult decat atat, acestea nu vor fi acoperite cu praf stand in spatele sticlei. Astfel, decoratorii si producatorii de mobilier din intreaga lume au atras atentia asupra mobilierului din sticla.
  
 Mobilierul din sticla
 

Covoarele schimba aspectul locuintei

Nu a fost niciodata ceva simplu in ceea ce priveste covoarele. Odata cu cel mai mare semn de ostentatie si una dintre unitatile standard de comert international, statutul covoarelor a fost lovit din greu in perioada productiei in masa - putin mai mult decat ceva cu care te stergi pe picioare. Dar acum? De la terenul relaxant ce se ruleaza la monstrii cu prea multi dinti, design-ul covoarelor se bucura de aceeasi revenire ca orice alt element de mobilier. Pe care din aceste exemple l-ai alege?

Covoarele schimba aspectul locuintei
 

Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

Ati incercat vreodata sa spalati peretii si rezultatul a fost niste dungi? Aici este secretul ce sta in spatele spalarii peretilor, fara a lasa dungi sau pete.
 
Cum sa-ti speli peretii fara a lasa dungi

    Credeti ca peretii din casa voastra au nevoie de TLC? Poate ca nu vreti sa vopsiti, dar peretele ar beneficia de pe urma spalatului. Ati incercat vreodata sa spalati peretii? Stiti macar de unde sa incepeti? Poate ca nu ati luat niciodata in considerare o astfel de metoda sau poate ca doar atingeti vopsea, ori de cate ori ati gasit o pata.
  

Constructii amuzante

Constructii amuzante

          Vi se pare ceva ciudat in legatura cu acest bloc? Oare la ce s-or fi gandit constructorii cand au ridicat aceasta splendida cladire? Au dat dovada de mult profesionalism...se vede ca-si cunosc meseria!

 

Corpuri de iluminat unice

Corpurile de iluminat au devenit un element vital in viata moderna, atat din punct de vedere al design-ului interior, cat si al functionalitatii lor. Pot transforma un interior monoton intr-unul plin de viata si pot controla intensitatea luminii.

Corpuri de iluminat unice
 

Sticla - un efect elegant in casa ta!

Sticla - un efect elegant in casa ta!

    Luand un flacon de sticla banala si recicland-o in ceva uimitor este un talent incredibil. Aceste piese de arta gravate in sticla sunt uimitoare. Ele sunt de multe ori gravate manual, cu multa rabdare si cu o atentie deosebita asupra detaliilor. Rezultatul final este aceasta opera de arta ce-ti taie rasuflarea, pe o suprafata pe care multi oameni ar fi aruncat-o.
 

Instalatii electrice - sugestii de instalare a prizei electrice

Nevoia unei prize electrice suplimentare este o problema banala de uz casnic. Este adesea compensata prin rularea mai multor cabluri de extindere. Alte ori, rezolvarea devine unul dintre cele 4 sau 6 plugin-uri ale prizei care transforma doua prize in mai multe. Din moment ce prizele electrice sunt  evaluate pentru a transporta curentul la un anumit numar de amperi, oricare dintre aceste solutii poate fi o reteta pentru un incendiu. Chiar daca planuiti sa amplasati priza suplimentara pe un circuit existent, ar fi mai sigur decat sa se puna prea multe pe o singura priza. Prin urmare, este mai bine daca puteti rula un nou circuit sau sa gasiti unul cu o sarcina electrica mai mica decat cea existenta.

 Instalatii electrice - sugestii de instalare a prizei electrice
 

Pardoseli exterioare lemn: o alegere inteligenta!

Alegerea corecta a materialului pentru pardoseala exteriora este un procedeu destul de delicat. De ce? Pentru ca lemnul este singurul material care lucreaza cu adevarat si totusi, lemnul este cel mai vulnerabil in ceea ce priveste conditiile de afara. Daca aveti de gand sa folositi pardoselile exterioare din lemn, aceasta ar putea fi cea mai buna alegere pe care o veti face.

 Pardosea lemn decorativa
 

Sfaturi de depozitare pentru bucatarie

Avem intotdeauna nevoie de mai mult spatiu de depozitare in bucatarie, mai ales daca traim intr-un apartament mic. Totul este o chestiune de a invata cum sa inghesui mai multe intr-un spatiu mai mic.

    Sfaturi de depozitare pentru bucatarie
 

Acoperisul casei

In functie de ce colt al tarii il numesti acasa, acoperisul te protejeaza de ploaie, lapovita, zapada, soare si orice altceva. Totusi, un lucru de care poti fi sigur este faptul ca mai devreme sau mai tarziu, casa ta va avea nevoie de o noua linie de aparare impotriva vremii.

    Acoperisul casei
 
Pagina 4 din 9