Design interior: proiectarea este acum pentru toata lumea!

Lumea virtuala este o fereastra ce reda ceea ce poate realiza potentialul uman. In epoca in care lumea cablurilor si perifericelor ne sprijina in orice altceva, nu exista absolut nici un motiv pentru care designerii si persoanele fizice nu pot apela la ajutorul tehnologiilor pentru a decora casa aproape de perfectiune. Introducerea CAD (Computer Aided Design) a modificat modul in care arta design-ului este abordata. De la profesionisti de top la amatori entuziasti, toata lumea are sanse egale de a profita de aceasta caracteristica unica.

Design interior Proiectarea este acum pentru toata lumea!
 

Scaune inteligente

De ce avem nevoie de scaune? Bineinteles, sa putem manca, sa lucram la birou si multe alte functionalitati, insa ce ati zice de un scaun care prin miscarea sa poate produce energie electrica sau scaunul care pluteste? Truc sau realitate?
 
 Scaune inteligente  Scaune inteligente
 

Computer intr-o vaza: Decorati fara a da peste cap design-ul

Computer intr-o vaza: Decorati fara a da peste cap design-ull

    In acest articol veti vedea ceva cu adevarat inovativ, un mod facil de a decora camera de zi. Dupa cum se stie majoriatea computerelor nu prea se incadreaza in sufrageriile stilate, insa producatorul taiwanez ECS a venit cu acest computer ingenios.

 

Supereroii zilelor noastre

Toata lumea vrea sa aiba superputeri, de la dorinta nevinovata a unui copil de a zbura, la omul Amish ce se roaga pentru viziune cu raze X, destul de puternica pentru a se uita pe furis la o doamna. Ne dorim sa fim supraumani si putem incepe chiar din acest moment sa devenim astfel! Acest articol este doar o mostra a unora dintre superputerile existente in prezent (sau ce urmeaza a fi dezvoltate), dispozitive ce pot imprumuta omului obisnuit abilitati ce pot fi intalnite doar in filme.

Supereroii zileleor noastre
 

Abajururi si lampi neobisnuite

S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

Abajururi si lampi neobisnuite
 

Cele mai creative paturi

Patul este unul dintre cele mai importante piese de mobilier, deoarece acesta ne ofera relaxare si odihna. Aceste paturi sunt confortabile, insa, mai mult decat atat, au un design unic.

Cele mai creative paturi
 

Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

Extinderea balconului: salveaza spatiul cu o terasa pliabila

    Daca vreti sa deschideti o fereastra, de ce sa nu deschideti in locul ei o terasa? Acest design mecanic uimitor permite unui proprietar de aparatament, flexibilitatea de a adauga un spatiu suplimentar la o apasare de buton, fara a fi necesara amplasarea mobilierului pentru exterior si a curatarii continue.
   

Tapetul si faianta iti lumineaza casa

Tapetul si faianta iti lumineaza casa

    Design-urile care se potrivesc mai multor scopuri pot fi modalitati grozave ce se invart in jurul problemelor dificile de design interior. Aceste modalitati de iluminare a interiorului iti vor transforma spatiul intr-unul unic.
 

Ce s-a mai inventat in lume

  Sample Image

Ceas cu alarma care merge departe de tine


    Gauri Nanda (Institul de Tehnologie Massachusetts) a inventat "Clocky", un ceas desteptator care fuge si se ascunde daca nu te ridici din pat la timp. Cand suna alarma, puteti atipi din nou la un moment dat. Daca tot nu te vei trezi, Clocky va sari de pe noptiera si va fugi departe, intrand in obiectele gasite in cale, pana cand gaseste un loc de odihna. Va trebui sa te ridici din pat pentru a opri alarma. Clocky va gasi locuri noi in fiecare zi, un fel de joaca de-a v-ati ascunselea.
 

Modele perdele de dus in 2009

Modele perdele de dus in 2009


    Baia sau dusul nu mai sunt considerate ca fiind o rutina zilnica la inceputul zilei. Pentru multe persoane, dusul este un element esential de rutina, cel putin de doua ori pe zi, iar pe langa asta este un moment de desfatare si relaxare.

 

Design interior 2009

Aici este o imagine de ansamblu a 4 tendinte ce predomina design-ul interior in 2009:

Nesfarsitele curbe


  Design interior 2009
 
  Nesfarsitele curbe reprezinta o versiune actualizata a stilului baroc clasic si a celui modern hi-tech, combinate pentru a face un interior cu adevarat spectaculos. Tapetul de clasic, vintage, se amesteca cu negrul si albul pentru a crea un interior mono-ton. Adauga culoare cu accesorii, mobilier si tablouri pentru a completa acest stil modern, elegant si sofisticat.
 

Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital

Majoritatea persoanelor ce detin cazi de baie cu hidromasaj sunt constiente ca acestea nu ofera doar eliberare terapeutica impotriva durerilor, ci ofera si o stare de bine si de diminuare a stresului. Ceea ce, cele mai multe persoane nu stiu, este faptul ca unitatile ce utilizeaza conducte pentru a furniza apa circulata a jet-urilor pot reprezenta motive de reproductie pentru bacterii - bacterii ce pot provoca multe boli, incepand cu alergii la nivelul pielii pana la boli pulmonare.

Dezinfectia sistemului de hidromasaj cu sistem electronic si kit digital
 
Pagina 4 din 7