Tejghele si suprafete pentru casa

Tejghele si suprafete pentru casa

    Granitul este rezistent, dar mai ales estetic, de aceea acest material este folosit foarte mult ca si suprafata in bucatarie de exemplu. Totusi, exista materiale de imbracat suprafetele mult mai interesante, inovatoare si unice, care te scapa de un aspect interior monoton. De la aluminiul sclipitor reciclat, la iarba de mare inglobata in rasina, va prezentam cateva idei de design si materiale ale unor suprafete frumoase si creative din interiorul casei.
 

Functionalitate si design in camera de baie

Acesta este sezonul in care apreciezi cu adevarat o desfatare intr-o cada cu vapori de apa calda dupa ce ai intampinat frigul de afara. Pentru o relaxare totala, exista o serie de creatii, elegante si noi modalitati de a face baie sau dus asa cum sunt exemplele pe care vi le vom prezenta in continuare.

 
Functionalitate si design in camera de baie
 

Usa de interior in stil contemporan

Usa de interior in stil contemporan

    In graba de a renova casa visurilor noastre cu design-uri moderne creative,  vom uita, cu siguranta, cum  iesim si cum intram in locuinta noastra. Daca te gandesti ca usile moderne reprezinta o chestiune de gandire conventionala, deschisa si inchisa, aceste exemple ar trebui sa-ti contureze o idee despre usile inteligente.
 

Design de mobila futuristic

Casa ta poate reprezenta castelul tau, dar aceasta nu inseamna ca si mobilierul trebuie sa arate medieval. Aceste concepte pe care le vom analiza demonstreaza faptul ca exista viitor si in design-ul de mobilier. Atentie: modelele sunt uimitoare, insa functionalitatea lor poate varia.

Design de mobila futuristic
 

Minuni ale lumii moderne

Minuni ale lumii moderne

    S-ar putea gasi cate o minune urbana la fiecare colt - de la cea mai ingusta strada din lume la cel mai mare proiect de constructie in miscare si cea mai profunda demarcatie bogat / sarac de pe planeta. Cineva a pus chiar si cea mai mare colonie de lilieci urbane pe harta.
 

Radiatoarele in design-ul interior

Radiatoarele in design-ul interior
 
    Radiatoarele par concepute pentru fundal. Ele liniaza peretii si proportioneaza colturile, insa toata lumea le trece cu vederea, pentru ca, la urma urmei acestea sunt doar radiatoare.
    Dar chiar si aceasta colectie aparent modesta de supape si tevi poate deveni panza oricarui designer urban. In cele ce urmeaza va vom prezenta cateva exemple despre cum ar putea radiatorul tau sa arate cu adevarat modern si sa se integreze in orice design de interior.
 

Obiecte sanitare: Unele dintre cele mai interesante toalete

Intrebati fiind sa listam piesele de mobilier esentiale din jurul casei, nu sunt multi oameni care ar include toaletele. Cu toate acestea, acei oameni si-ar da seama de importanta acestui obiect sanitar intr-un timp foarte scurt. Cel mai modest loc din casa este, de asemenea, si cel mai vital. Din acest motiv, ramanem uimiti de ingeniozitate si creativitatea toaletelor moderne, avand in vedere evolutia lor, de la inceputuri pana in prezent. Prin urmare, toaletele au traversat un drum lung de-a lungul istoriei pentru ca astazi sa ne bucuram de functionalitatea lor simplu de utilizat.


Obiecte sanitare: Unele dintre cele mai interesante toalete
 

Podeaua casei tale

Podeaua casei tale

    Ce ai zice de o podea care iti poate spune varsta, sexul si greutatea sau sa iti ofere ore de divertisment, toate acestea ar putea suna ca lucruridintr-un film SF, dar crezi sau nu, aceste podele chiar exista cu adevarat. Mergand dincolo de lemnul foarte placut ca aspect, de gresie si covor va prezentam in continuare cateva creatii de podele si materiale ce variaza de la panouri ultra-moderne pana la parchet multicolor. Ele sunt personalizabile, unice si surprinzatore.
 

Scaunele intregesc design-ul interior

Bun venit. Trage-ti un scaun si arunca o privire la ceea ce au mai inventat designerii de mobilier - pot spune ca merita vazut! Scaunele sunt piese de mobilier la indemana pe care le ai in casa si fara de care nu ai putea manca, lucra si altele. Prin urmare, din punct de vedere functional indeplinesc toate conditiile de care avem nevoie, insa ca design acestea sunt cam monotone. Iata cateva scaune, cu un design minimalist ce iese din tiparele obisnuite si de ce nu, iti pot schimba cu totul aspectul incaperii in care sunt folosite.


Scaunele intregesc design-ul interior
 

Chiuvete cu design unicat

Ce ar putea fi de neinlocuit in ceea ce priveste functionalitatea unei chiuvete? Pentru a demonstra contrariul acestei presupuneri va aratam in continuare operele unor designeri care au abandonat stilurile generice ale vechiului pentru a aduce design-uri influientate de lumea naturala, inovatii tehnologice, aducand in prim plan, dorinta de a conserva apa.

Chiuvete cu design unicat
 

Arhitectura urbana mobila: De la case portabile la camere de hotel temporare


    Interesul lumii asupra mobilitatii nu a scazut odata cu cresterea cumunicarii globale digitale. De fapt, oamenii au devenit foarte mobili, schimbandu-si locul de munca, orasul sau chiar tara in care locuieste, toate acestea se intampla cu o frecventa crescanda. Aceasta tendinta s-a manifestat printr-o varietate de moduri interesante atunci cand vine vorba de arhitectura si urbanism. Tot mai multi designeri dezvolta alternative nomade la modelele traditionale ale vietii urbane statice.  

Case portabile

 

Design de cuier inedit!

Oriunde ti-ai agata palaria sau haina stii ca esti acasa. Totusi, nicio casa moderna nu este completa fara un cuier ce-ti poate fura privirea avand in vedere multitudinea de modele existente.

Design de cuier inedit!
 
Pagina 5 din 7